ELDRITCH09 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 TÇB dedi: Fareyi hızlı döndürünce farkı hissedersiniz. Yani takılma yapmadan gayet iyi şekilde dönecektir. Skatez'i olsun kablosu olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende Gamepower Ursa var arada ki farı hisseder miyim?
TÇB dedi: Fareyi hızlı döndürünce farkı hissedersiniz. Yani takılma yapmadan gayet iyi şekilde dönecektir. Skatez'i olsun kablosu olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende Gamepower Ursa var arada ki farı hisseder miyim?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #12 ELDRITCH09 dedi: Bende Gamepower Ursa var arada ki farı hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Hissedersin. Gamepower Ursa'da iyi bir fare değil. CS:GO'da hızlı çevirince takılma sorunu ortadan kalkmış olacak.
ELDRITCH09 dedi: Bende Gamepower Ursa var arada ki farı hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Hissedersin. Gamepower Ursa'da iyi bir fare değil. CS:GO'da hızlı çevirince takılma sorunu ortadan kalkmış olacak.
ELDRITCH09 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #13 TÇB dedi: Hissedersin. Gamepower Ursa'da iyi bir fare değil. CS:GO'da hızlı çevirince takılma sorunu ortadan kalkmış olacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 4.50'yi açar mısın?
TÇB dedi: Hissedersin. Gamepower Ursa'da iyi bir fare değil. CS:GO'da hızlı çevirince takılma sorunu ortadan kalkmış olacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 4.50'yi açar mısın?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #14 ELDRITCH09 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 4.50'yi açar mısın? Genişletmek için tıkla... CS:GO'da bu sensörü kullanan arkadaşlar yaşıyor bu sorunu. CS:GO gibi oyunlarda deneyin. Avago 3050 sensörü iyi değil.
ELDRITCH09 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 4.50'yi açar mısın? Genişletmek için tıkla... CS:GO'da bu sensörü kullanan arkadaşlar yaşıyor bu sorunu. CS:GO gibi oyunlarda deneyin. Avago 3050 sensörü iyi değil.
ELDRITCH09 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #15 TÇB dedi: CS:GO'da bu sensörü kullanan arkadaşlar yaşıyor bu sorunu. CS:GO gibi oyunlarda deneyin. Avago 3050 sensörü iyi değil. Genişletmek için tıkla... 40TL'lik mouse pad im var çok kayıp yaşar mıyım?
TÇB dedi: CS:GO'da bu sensörü kullanan arkadaşlar yaşıyor bu sorunu. CS:GO gibi oyunlarda deneyin. Avago 3050 sensörü iyi değil. Genişletmek için tıkla... 40TL'lik mouse pad im var çok kayıp yaşar mıyım?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #16 ELDRITCH09 dedi: 40TL'lik mouse pad im var çok kayıp yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Speed olursa daha iyi olurdu fakat fazla kayıp yaşamayacağını düşünüyorum.
ELDRITCH09 dedi: 40TL'lik mouse pad im var çok kayıp yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Speed olursa daha iyi olurdu fakat fazla kayıp yaşamayacağını düşünüyorum.
ELDRITCH09 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #17 TÇB dedi: Speed olursa daha iyi olurdu fakat fazla kayıp yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Speed mi bilmiyorum nereden anlayabilirim? ELDRITCH09 dedi: Speed mi bilmiyorum nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Sven MP70 LOL Pantheon Edition Extended Gaming Mousepad Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat Sven MP70 LOL Pantheon Edition Extended Gaming Mousepad en ucuz fiyat ve anında teslimat ile satın al. www.oyunalisveris.com Mouse pad im bu mouse un yanında gelmişti.
TÇB dedi: Speed olursa daha iyi olurdu fakat fazla kayıp yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Speed mi bilmiyorum nereden anlayabilirim? ELDRITCH09 dedi: Speed mi bilmiyorum nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Sven MP70 LOL Pantheon Edition Extended Gaming Mousepad Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat Sven MP70 LOL Pantheon Edition Extended Gaming Mousepad en ucuz fiyat ve anında teslimat ile satın al. www.oyunalisveris.com Mouse pad im bu mouse un yanında gelmişti.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #18 Yumuşak mı? Yani içine bastırınca içime çok göçüyor mu? Büyük ihtimalle control tipidir.
ELDRITCH09 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #19 TÇB dedi: Yumuşak mı? Yani içine bastırınca içime çok göçüyor mu? Büyük ihtimalle Control tipidir. Genişletmek için tıkla... İçine göçüyor. 40TL mouse pad önerir misin? Eskidi de bazı yerler göçüyor bazıları göçmüyor.
TÇB dedi: Yumuşak mı? Yani içine bastırınca içime çok göçüyor mu? Büyük ihtimalle Control tipidir. Genişletmek için tıkla... İçine göçüyor. 40TL mouse pad önerir misin? Eskidi de bazı yerler göçüyor bazıları göçmüyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #20 Control, speed olmasına pek takılmayın. İşinizi görüyorsa almanıza gerek yok bence. Ben yine de atayım. Amazon.com.tr QP Prism 80x30 Mousepad 80 x 30 cm boyutlar www.qp.com.tr
Control, speed olmasına pek takılmayın. İşinizi görüyorsa almanıza gerek yok bence. Ben yine de atayım. Amazon.com.tr QP Prism 80x30 Mousepad 80 x 30 cm boyutlar www.qp.com.tr