Cooler Master CM110 vs Gigabyte Aorus M2

GGalaxy

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Üniversite)
Merhabalar, şu sıralar eskiyen ve ufaktan sol tık tuşunda sorun çıkartmaya başlayan Bloody A9'uma alternatif arıyorum. Biraz araştırmamla birlikte Cooler Master CM110 ve Gigabyte Aorus M2 modellerini buldum ve gayet görünüşte uygun geldiler. Teknik detaylarına baktığımda Pixart, Omron vs. gibi detaylar verilmiş ve optik sürücülerinin modelleri konuşmul fakat bunlara pek aşina değilim. Yalnızca tıklama ömürleri ve fiyatlarını kriterime alarak buldum bu modelleri. Sizlerce hangisi iyidir acaba? Bu modeller hakkında bilgisi, tecrübesi vs. olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Ayrıca bütçe aralığı 100-150TL olmak kaydı ile alternatif önerileriniz varsa da açığım, teşekkürler...

M.2 almak en mantıklısı olur.

Evet, ben de biraz daha ona yakınım. İçindeki optik mekanizmanın versiyonu diğerine kıyasla yüksek herhalde daha iyidir. Ayrıca uygulaması da varmış. Tek geri kalır yanı görünüşü gibi, sadece logosunda RGB var ama diğer mouse ışıl ışıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…