N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Aralık 2017 #1 Cooler Master Devastator 2 setinde klavyenin tuşları çıkıyor mu?
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2017 #2 Evet, çıkıyor. Keycaps uyumlu sanırsam. Biraz kolay da çıkıyor hatta.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Ocak 2018 #3 Lactuca dedi: Evet, çıkıyor. Keycaps uyumlu sanırsam. Biraz kolay da çıkıyor hatta. Genişletmek için tıkla... F klavye kullandığımdan dolayı direk tuşları söküp f klavye düzeniyle takıcam. Teşekkürler
Lactuca dedi: Evet, çıkıyor. Keycaps uyumlu sanırsam. Biraz kolay da çıkıyor hatta. Genişletmek için tıkla... F klavye kullandığımdan dolayı direk tuşları söküp f klavye düzeniyle takıcam. Teşekkürler
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 1 Ocak 2018 #4 Çıkarılabilir. Evet.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #5 Evet çıkabiliyor.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2018 #6 NobodyAnymore dedi: F klavye kullandığımdan dolayı direk tuşları söküp f klavye düzeniyle takıcam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... F klavye düzeninde takarsanız sadece görünüm öyle olur ama tuşa bastığınızda altındaki switch o tuşa ayarlı olduğu için eski yerindeki gibi çıkar.
NobodyAnymore dedi: F klavye kullandığımdan dolayı direk tuşları söküp f klavye düzeniyle takıcam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... F klavye düzeninde takarsanız sadece görünüm öyle olur ama tuşa bastığınızda altındaki switch o tuşa ayarlı olduğu için eski yerindeki gibi çıkar.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 14 Ocak 2018 #7 Windows'tan F klavye düzenini ayarlarsa sorun olmaz.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2018 #8 Ben o tarafını düşünmemiştim.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ocak 2018 #9 Mr.Acar dedi: Windows'tan F klavye düzenini ayarlarsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Lux ultisi kullanan kedi dedi: F klavye düzeninde takarsanız sadece görünüm öyle olur ama tuşa bastığınızda altındaki switch o tuşa ayarlı olduğu için eski yerindeki gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Dostum büro yönetimi okuyoruz biliyoruz yani böyle şeyleri
Mr.Acar dedi: Windows'tan F klavye düzenini ayarlarsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Lux ultisi kullanan kedi dedi: F klavye düzeninde takarsanız sadece görünüm öyle olur ama tuşa bastığınızda altındaki switch o tuşa ayarlı olduğu için eski yerindeki gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Dostum büro yönetimi okuyoruz biliyoruz yani böyle şeyleri
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 14 Ocak 2018 #10 Sizin bilip bilmediğinizi sorgulamadım, ve açıkçası pek merak da etmiyorum. Arkadaşın yorumuna cevap verdim sadece.
Sizin bilip bilmediğinizi sorgulamadım, ve açıkçası pek merak da etmiyorum. Arkadaşın yorumuna cevap verdim sadece.