R reddragon Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2016 #1 Amazon da https://www.amazon.com/Cooler-Maste...030-KKMF1-US/dp/B01CDYAF28/ref=dp_ob_title_ce bu set hoşuma gitti. Fiyatı da uygun geldi bana, sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Sizce nasıl bir ürün tavsiye eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2016
Amazon da https://www.amazon.com/Cooler-Maste...030-KKMF1-US/dp/B01CDYAF28/ref=dp_ob_title_ce bu set hoşuma gitti. Fiyatı da uygun geldi bana, sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Sizce nasıl bir ürün tavsiye eder misiniz?
bdssx Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 103 Çözümler 1 15 Ağustos 2016 #2 Güzel bir set. Önceki seriye göre farkları klavye tuşlarının basış hissiyatı biraz daha mekanik klavyeyi andırıyormuş ve mouseu daha rahatmış. Fiyatına göre alınabilir.
Güzel bir set. Önceki seriye göre farkları klavye tuşlarının basış hissiyatı biraz daha mekanik klavyeyi andırıyormuş ve mouseu daha rahatmış. Fiyatına göre alınabilir.
T TornacıTayfa Hectopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2016 #3 Klavye güzelmiş ama önem verdiğin ledler mi şekil mi mekaniklik mi o önemli
Speedy! Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #4 Dediklerine göre yeni klavye daha fazla mekaniklik hissi veriyormuş. Mousesi de daha iyiymiş. Alınabilir.
Dediklerine göre yeni klavye daha fazla mekaniklik hissi veriyormuş. Mousesi de daha iyiymiş. Alınabilir.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2016 #5 TR layout olarak alabilirsiniz; Cooler Master Devastator II LED Işıklı Gaming Klavye ve Mouse - Türkçe Mekanik değildir, mekanik hislidir.
TR layout olarak alabilirsiniz; Cooler Master Devastator II LED Işıklı Gaming Klavye ve Mouse - Türkçe Mekanik değildir, mekanik hislidir.