f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bu bile bütçemi birazcık aşıyor. O yüzden yüksek fiyatlı önerileriniz pek bana göre değil. Bu set alınır mı? Parasına değer mi? Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hala cevap alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2020
Arkadaşlar bu bile bütçemi birazcık aşıyor. O yüzden yüksek fiyatlı önerileriniz pek bana göre değil. Bu set alınır mı? Parasına değer mi? Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hala cevap alamadım.