Cooler Master Devastator III Klavye ve Mouse Set Alınır mı?

ddogukankkeles

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Birkaç hafta önce mekanik klavye satın aldım fakat pek rahat olmadığından iade ettim, az önce de Cooler Master Devastator III Klavye + Mouse setine rastladım.

Bu klavye hakkında herhangi bir Türkçe bilgi bulamadım ya da gözümden kaçtı. Devastator II ile farkı nedir bu setin, sadece farklı renkler mi eklenmiş? Almaya değer mi? Anti-Ghosting var mı? Mouse gördüğüm kadarı ile her iki el ile kullanılabilir şekilde tasarlanmış solak olduğumdan dolayı sıkıntı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Devastator II hemde şu sıralar Devastator III kullanan biri olarak şunu iki ürün arasında pek bir fark yok ama ufak tefek değiştirilen şeyler var.

Devastator II'da tuşlar Cherry MX kapaklarıyla uyumluydu ve Cooler Master Mem-Chanical anahtarları vardı. Devastator III'da membran olarak değiştirilmiş bir gerileme var diyebiliriz yani.

Aydınlatma olarak 7 tane farklı renk var ve aralarında nefes alarak geçtiği bir geçiş efekti bulunuyor.

Devastator II'da tuşlara eş zamanlı basımlarda sorun çıkartıyordu 3 - 4 tuşta bile Devastator III'de "8 Key Rollover" getirilmiş ki bu lazımdı ve iyide olmuş.

Son olarak mouse'da ki tek değişiklik 7 farklı renge sahip olması Cooler Master MM110 diye geçiyor dilersen teknik özelliklerine bakabilirsin. Mouse iki el içinde uygun bu arada.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı