@@Sgt. Ghost
500W güç kaynağı yeterlidir. İleride yükseltme yapabilirim diyorsanız belki 600W alınabilir. Alacağınız güç kaynağının 80+ olması elektrik faturanız ve güç kaynağınızın sistemi ne kadar sağlıklı besleyebildiği açısından önemli. Yoksa merdiven altı üretim güç kaynaklarının üstünde de 500-600W yazıyor ama doğru düzgün 300W bile sağlayamıyorlar.
@@Sgt. Ghost
500W güç kaynağı yeterlidir. İleride yükseltme yapabilirim diyorsanız belki 600W alınabilir. Alacağınız güç kaynağının 80+ olması elektrik faturanız ve güç kaynağınızın sistemi ne kadar sağlıklı besleyebildiği açısından önemli. Yoksa merdiven altı üretim güç kaynaklarının üstünde de 500-600W yazıyor ama doğru düzgün 300W bile sağlayamıyorlar.
@@Sgt. Ghost
Hangisi daha ucuza bulunabiliyorsa onu alırdım. İkisi de kötü markalar değil. Ha bu arada, sertifikası olmayan güç kaynağı düşük verimlidir diye bir şey yok. Bazı markalar bu sertifika olayına para vermek istemediği için kendileri "bizim bu güç kaynağımız şu kadar verimlidir" diyorlar. Firmaya güveniyorsanız böyle durumlarda tercih edebilirsiniz.