f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #1 Bu ürün çoğu forumda gördüğüm zaman önerilmiyor. Onun yerine başka öneriler yapılıyor. Sebebi 80+ sertifikası olmaması mı? Sürprizbozan: 😁 Meraktan soruyorum.
Bu ürün çoğu forumda gördüğüm zaman önerilmiyor. Onun yerine başka öneriler yapılıyor. Sebebi 80+ sertifikası olmaması mı? Sürprizbozan: 😁 Meraktan soruyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.332 Makaleler 42 Çözümler 275 23 Temmuz 2020 #2 Sadece 80+ olup olmaması yeterli değil. Kapasitör ve malzeme kalitesi, koruma devreleri, vaad ettiği gücü tam verebilmesi gibi şeyler de önemli.
Sadece 80+ olup olmaması yeterli değil. Kapasitör ve malzeme kalitesi, koruma devreleri, vaad ettiği gücü tam verebilmesi gibi şeyler de önemli.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 5 Eylül 2020 #3 f3turan dedi: Bu ürün çoğu forumda gördüğüm zaman önerilmiyor. Onun yerine başka öneriler yapılıyor. Sebebi 80+ sertifikası olmaması mı? Sürprizbozan: 😁 meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizden özür dileyecektim unuttum. Özür dilerim hocam hata ettim.
f3turan dedi: Bu ürün çoğu forumda gördüğüm zaman önerilmiyor. Onun yerine başka öneriler yapılıyor. Sebebi 80+ sertifikası olmaması mı? Sürprizbozan: 😁 meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizden özür dileyecektim unuttum. Özür dilerim hocam hata ettim.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #4 360388 dedi: Hocam ben sizden özür dileyecektim unuttum. Özür dilerim hocam hata ettim. Genişletmek için tıkla... Birincisi neden özür diliyorsunuz ki? İkincisi ise güncel konularda yazdığım mesajların altına yazsaydınız keşke. 23 Temmuz tarihli konuyu bir özür için hortlatmanın mantığı yok sanırım.
360388 dedi: Hocam ben sizden özür dileyecektim unuttum. Özür dilerim hocam hata ettim. Genişletmek için tıkla... Birincisi neden özür diliyorsunuz ki? İkincisi ise güncel konularda yazdığım mesajların altına yazsaydınız keşke. 23 Temmuz tarihli konuyu bir özür için hortlatmanın mantığı yok sanırım.