Cooler Master Elite V3 R9 280 ve FX 8300 Sistem İçin Yeterli mi?

doğan2212

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim, şimdilik.
Kısaca yormadan sizleri direkt olarak sistemimi yazıyorum.
  • Sapphire R9 280 Dual-X
  • AMD FX-8300 3.3 8 core
  • Hyperx 4x2
  • Asus BM-75 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
80+ al derim 600w fazla bile Corsair VS550w 80+ alabilirsin çok güzel bir psu.
yeter mi peki tam anlamıyla çünkü yükte beyefendi tek başına 260w çekebiliyor. ucu ucuna beslemekten endişeleniyorum açıkcası.

Sistem yaklaşık 360 400 wat civarı çekiyor yani çok rahat yeter.

Vs450 yetmez amd gücü çok tüketen olduğu için yetmez bilmeden yorum yazmamanı tavsiye ederim.
Amd nin çok güç tükettiğini biliyorum eğer hesaplamam yanlış değil ise tam 422 watt TDP değeri yani çekebileceği maksimum güç. Ondan 450watt gayet yeterli gelecektir çünkü hem işlemci hem ekran kartında TDP ye aynı anda ulaşmak zor zaten overclock yapmıyacaksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bence asıl siz bilginiz yeterli seviyeye ulaşmadan yorum yapmayınız.
Pardon yanlış hesaplamışım 433Watt mış ama hala 450watlık bir güç kaynağı yeterli olur.

Ucu ucuna güç kaynağı yetmesi iyi bişey değil 550w alması çok daha uygun hatta 600w çok daha iyi olur ilerde parça eklerse diye millet neden psuyu yüksek alıyor sanıyorsun çünkü ucu ucuna yetmesi iyi bişey değil.

O kadar para vermeye gerek yok trendyolda corsair vs550 builder 340 tl ye satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…