UFO testi affedersin ama o kadar kötü görünüyor ki. Elimdeki VA'dan daha kötüsü olamaz diye düşünüyordum inceleme gerçekse varmış. Benim 165 hz VA panelim bundan daha iyi ufo testi veriyor. Kanalı biraz inceledim güvenilir görünüyor. Sponsorlu bir içerik bekliyorum umarım kendileri de UFO testi yapar.
UFO testi affedersin ama o kadar kötü görünüyor ki. Elimdeki VA'dan daha kötüsü olamaz diye düşünüyordum inceleme gerçekse varmış. Benim 165 Hz VA panelim bundan daha iyi UFO testi veriyor. Kanalı biraz inceledim güvenilir görünüyor. Sponsorlu bir içerik bekliyorum umarım kendileri de UFO testi yapar.
Kör olmasa da beklenen beklentiyi üzer netlik konusunda bu model. Demek ki her önüne gelen VA paneli 100 Hz de ghosting yapmaz diyerek önermeyecekmişsin (!)
UFO testi affedersin ama o kadar kötü görünüyor ki. Elimdeki VA'dan daha kötüsü olamaz diye düşünüyordum inceleme gerçekse varmış. Benim 165 hz VA panelim bundan daha iyi ufo testi veriyor. Kanalı biraz inceledim güvenilir görünüyor. Sponsorlu bir içerik bekliyorum umarım kendileri de UFO testi yapar.
Sanmıyorum ufo testi yaparlar ama doğru olanı mı ? Benim kullandığım VA paneli de incelemişti kanal. Ufo testi birebir uyuyor monitörümle. Yani hani belki bir kaç kalibrasyon ile daha iyi hale getirebilirler ama gerçektir diye düşünüyorum alanların bilgisine bırakıyorum konuyu. Eğer ufo testi gerçekse 100 hz almanın anlamı yok bkz.
Cooler Master GA241 modeli 100 Hz tazeleme hızına, 1 ms tepki süresine, 23.8 inç ekran boyutuna, Full HD çözünürlüÄe, 4000:1 statik kontrast deÄerine,
Cooler Master GA241 modeli 100 Hz tazeleme hızına, 1 ms tepki süresine, 23.8 inç ekran boyutuna, Full HD çözünürlüÄe, 4000:1 statik kontrast deÄerine,
Onada güvenmek istemiyorum. 100hz de bir monitör nasıl bu kadar kötü olabilir? Bir yandanda güvenmek zorundayım sanırım. Başta söylediğim alınır lafını geri çekiyorum.