Hocam forumda bu monitörle ilgili kaçırdığım yazı var mı bilmiyorum ben sadece 1 adet yeşil arka planda ölü piksel olduğunu söyleyen birisi dışında sıkıntısı olanı görmedim. Var mı başka sıkıntı yasayan sizin bildiğiniz?
Forumda bu monitörü ilk alan kişi RGB ışığı ile ilgili yazılımsal bir sorun yaşıyordu. Diğeri de seninde gördüğün konu. O arkadaşa da ölü pikselse değiştir ürünü demiştim. Ne yaptı acaba bilmiyorum.
Forumda bu monitörü ilk alan kişi RGB ışığı ile ilgili yazılımsal bir sorun yaşıyordu. Diğeri de seninde gördüğün konu. O arkadaşa da ölü pikselse değiştir ürünü demiştim. Ne yaptı acaba bilmiyorum.
Bolt Kargo ile yolluyorlar genelde ve saat 18.00'den sonra da veriliyor kargoya merak etme, aynı durum bende de olmuştu. Tabi ki bugün verileceğini garanti etmiyorum.
Bolt Kargo ile yolluyorlar genelde ve saat 18.00'den sonra da veriliyor kargoya merak etme, aynı durum bende de olmuştu. Tabi ki bugün verileceğini garanti etmiyorum.
Evet araştırdım öyleymiş bakalım sürat kargo da fena değildir diye biliyorum. Sağ salim gelsin de. Şimdi 1600*900p 60 hz monitörden böyle monitöre geçmek insanı heyecanlandırıyor. Sen Hdmı ile mi baglandin DP ile mi? 165 hz için DP kablosu lazımmış içerisinden çıkıyor mu?