Cooler Master GM27-FQS için hangi testler yapılmalı?

Forumda bu monitörü ilk alan kişi RGB ışığı ile ilgili yazılımsal bir sorun yaşıyordu. Diğeri de seninde gördüğün konu. O arkadaşa da ölü pikselse değiştir ürünü demiştim. Ne yaptı acaba bilmiyorum.

Anladım hocam umarım sıkıntısız gelir teşekkürler cevaplarınız için

Bende de var ürün ve sıkıntısı yok IPS Glow ve ölü piksel de yok.
Ürünü pazar sipariş ettim bugün oldu hala kargoya vermediler. Aradım bugün verilecek dendi ama mesai saati bitmek üzere bakalım bekliyorum heyecanla.

Bolt Kargo ile yolluyorlar genelde ve saat 18.00'den sonra da veriliyor kargoya merak etme, aynı durum bende de olmuştu. Tabi ki bugün verileceğini garanti etmiyorum.

Bolt Kargo ile yolluyorlar genelde ve saat 18.00'den sonra da veriliyor kargoya merak etme, aynı durum bende de olmuştu. Tabi ki bugün verileceğini garanti etmiyorum.
Sürat kargo ile çalıştıklarını söylediler bana

Büyük ihtimalle şehir içi - şehir dışı durumundan dolayıdır. Bolt kargo sadece İstanbulda şubesi olan bir firma.

Büyük ihtimalle şehir içi - şehir dışı durumundan dolayıdır. Bolt kargo sadece İstanbulda şubesi olan bir firma.
Evet araştırdım öyleymiş bakalım sürat kargo da fena değildir diye biliyorum. Sağ salim gelsin de. Şimdi 1600*900p 60 hz monitörden böyle monitöre geçmek insanı heyecanlandırıyor. Sen Hdmı ile mi baglandin DP ile mi? 165 hz için DP kablosu lazımmış içerisinden çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…