StackHouse Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 İyi Günler, Cooler Master GX II 850w Gold model PSU'nun kendi içerisinden çıkan, kasanın içinden çıkan vidalar PSU'nun vida deliklerine takılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
İyi Günler, Cooler Master GX II 850w Gold model PSU'nun kendi içerisinden çıkan, kasanın içinden çıkan vidalar PSU'nun vida deliklerine takılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm StackHouse 16 Şubat 2024 Vida yerleri genişlerse bir problem yaratmaz mı? Satın aldığım yerden daha kısa vida temin ederek sorunu çözdüm.
Vida yerleri genişlerse bir problem yaratmaz mı? Satın aldığım yerden daha kısa vida temin ederek sorunu çözdüm.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 575 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #2 Zorla, bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS StackHouse Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Vida yerleri genişlerse bir problem yaratmaz mı? Satın aldığım yerden daha kısa vida temin ederek sorunu çözdüm. Son düzenleme: 16 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Vida yerleri genişlerse bir problem yaratmaz mı? Satın aldığım yerden daha kısa vida temin ederek sorunu çözdüm.