1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 1 Şubat 2013 #1 Arkadaşlar ben sesten dolayı GX650W'un fanını değiştirdim ama fan dandik, 12 cm ve 2 pinli bir fan önerir misiniz. - - - Güncellendi - - - Yardım edicek kimse yokmu.
Arkadaşlar ben sesten dolayı GX650W'un fanını değiştirdim ama fan dandik, 12 cm ve 2 pinli bir fan önerir misiniz. - - - Güncellendi - - - Yardım edicek kimse yokmu.
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 1 Şubat 2013 #2 Bu kadar önemli değil normal sıradan bir 120mm'lik fan alabilirsin. Fiyat/Performans açısından tavsiyem Xilence fanları olabilir.
Bu kadar önemli değil normal sıradan bir 120mm'lik fan alabilirsin. Fiyat/Performans açısından tavsiyem Xilence fanları olabilir.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 1 Şubat 2013 #3 Veya üretici firma ile iletişime geç. Aynısının yenisinden tak.
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 1 Şubat 2013 #4 Ömer Faruk Bayraktar dedi: Bu kadar önemli değil normal sıradan bir 120mm'lik fan alabilirsin. Fiyat/Performans açısından tavsiyem Xilence fanları olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anki fan kalsa sıkıntı olur mu?Fanın markası:Arx Dc Brushless
Ömer Faruk Bayraktar dedi: Bu kadar önemli değil normal sıradan bir 120mm'lik fan alabilirsin. Fiyat/Performans açısından tavsiyem Xilence fanları olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anki fan kalsa sıkıntı olur mu?Fanın markası:Arx Dc Brushless
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 1 Şubat 2013 #5 BilgisayarKurdu dedi: Veya üretici firma ile iletişime geç. Aynısının yenisinden tak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorunu fanın çalışmaması değil, fanı çok ses yapıyordu ondan fanını değiştirecek - - - Güncellendi - - - Sxrax dedi: Şu anki fan kalsa sıkıntı olur mu?Fanın markası:Arx Dc Brushless Genişletmek için tıkla... Sorununuz fanın ses yapması değil mi?
BilgisayarKurdu dedi: Veya üretici firma ile iletişime geç. Aynısının yenisinden tak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorunu fanın çalışmaması değil, fanı çok ses yapıyordu ondan fanını değiştirecek - - - Güncellendi - - - Sxrax dedi: Şu anki fan kalsa sıkıntı olur mu?Fanın markası:Arx Dc Brushless Genişletmek için tıkla... Sorununuz fanın ses yapması değil mi?
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 1 Şubat 2013 #6 Ömer Faruk Bayraktar dedi: Arkadaşın sorunu fanın çalışmaması değil, fanı çok ses yapıyordu ondan fanını değiştirecek - - - Güncellendi - - - Sorununuz fanın ses yapması değil mi? Genişletmek için tıkla... Fanın ses yapmasından kaynaklanıyor. İlk fan orjinal fandı, çok kafa ütülüyordu. Sonra Arx Dc Brushless ile değiştirdim. Bu fan kalsa bir şey olur mu yoksa daha kaliteli fan mı alıyım?
Ömer Faruk Bayraktar dedi: Arkadaşın sorunu fanın çalışmaması değil, fanı çok ses yapıyordu ondan fanını değiştirecek - - - Güncellendi - - - Sorununuz fanın ses yapması değil mi? Genişletmek için tıkla... Fanın ses yapmasından kaynaklanıyor. İlk fan orjinal fandı, çok kafa ütülüyordu. Sonra Arx Dc Brushless ile değiştirdim. Bu fan kalsa bir şey olur mu yoksa daha kaliteli fan mı alıyım?
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 1 Şubat 2013 #7 Soğutma performansını bilmiyorum ama ses sorununu gideriyorsa kalabilir.
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 2 Şubat 2013 #8 Arkadaşlar şöyle yaptım:RC 692'nin egzoz fanını Psu fanı yaptım,Egzoz fanı olarakta Arx Dc Brushless yaptım ileride bu fanı değiştiririm
Arkadaşlar şöyle yaptım:RC 692'nin egzoz fanını Psu fanı yaptım,Egzoz fanı olarakta Arx Dc Brushless yaptım ileride bu fanı değiştiririm
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #9 İyi yapmışsın. ^^ PWM olması lazım yanlız ona dikkat et sonra PSU'un yanmasın...
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 2 Şubat 2013 #10 Ömer Gündüz dedi: İyi yapmışsın. ^^ PWM olması lazım yanlız ona dikkat et sonra PSU'un yanmasın... Genişletmek için tıkla... Cooler Master DC BRUSHLESS FAN TF9-25IM-74 SP922512M'ile değiştirdim ama PWM olduğunu anlayamadım sence PWM mi?
Ömer Gündüz dedi: İyi yapmışsın. ^^ PWM olması lazım yanlız ona dikkat et sonra PSU'un yanmasın... Genişletmek için tıkla... Cooler Master DC BRUSHLESS FAN TF9-25IM-74 SP922512M'ile değiştirdim ama PWM olduğunu anlayamadım sence PWM mi?