AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #1 Selam arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim iki kasadan birisini arıyorum. Bursa için elden alabilirim. Diğer türlü olarak anlaşabilirsek kargo ile işimizi halledebiliriz.
Selam arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim iki kasadan birisini arıyorum. Bursa için elden alabilirim. Diğer türlü olarak anlaşabilirsek kargo ile işimizi halledebiliriz.
MUBAREK Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #2 Air hawk duo için görüşebiliriz Hocam.
AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #3 MUBAREK dedi: Air hawk duo için görüşebiliriz Hocam. Genişletmek için tıkla... H500 satın aldım fakat kaça bırakıyorsunuz arkadaşım için sorabilirim?
MUBAREK dedi: Air hawk duo için görüşebiliriz Hocam. Genişletmek için tıkla... H500 satın aldım fakat kaça bırakıyorsunuz arkadaşım için sorabilirim?
MUBAREK Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #4 AsakaXenshi dedi: H500 satın aldım fakat kaça bırakıyorsunuz arkadaşım için sorabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Arkadaşlarla istişare yaptık ve kasayı değiştirmem gereken bir durum olmadığına karar verdik.
AsakaXenshi dedi: H500 satın aldım fakat kaça bırakıyorsunuz arkadaşım için sorabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Arkadaşlarla istişare yaptık ve kasayı değiştirmem gereken bir durum olmadığına karar verdik.