KurtColani Megapat Katılım 28 Aralık 2013 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #1 Arkadaşlar imzamdaki sistemi topladım Amazon'dan, Corsair h11o extreme siparişi verdim ama kasam Cooler master haf 912 sığdırabilicek miyim gibi fikirler kafamı kurcalıyor. Üstteki 200mm' lik fanı söküp oraya takmayı düşünüyorum, acaba uyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2015
Arkadaşlar imzamdaki sistemi topladım Amazon'dan, Corsair h11o extreme siparişi verdim ama kasam Cooler master haf 912 sığdırabilicek miyim gibi fikirler kafamı kurcalıyor. Üstteki 200mm' lik fanı söküp oraya takmayı düşünüyorum, acaba uyar mı?
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 4 Mart 2015 #2 Emin değilim kasayı kullan kişiler söylese iyi olur ama uymaz ise'de modifiye edip sığdırırsın.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #3 280mm olduğu için büyük ihtimal kasayı DDR4 Sistem Toplama rehberindeki gibi kasayı azıcık modifiye etmen lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
280mm olduğu için büyük ihtimal kasayı DDR4 Sistem Toplama rehberindeki gibi kasayı azıcık modifiye etmen lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et