Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz
Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisliği
Merhaba,
Üzülerek satmak zorunda kaldığım kasam. Yeni çıktığımda fakir olduğum için alamadığım 15 yıl sonra yine yüksek fiyattan ikinci elde bulup aldığım ancak geçirdiğim sakatlıktan ve iş yükünden dolayı bir türlü projeyi devreye geçiremediğim canım HAF-X kasamı satıyorum.
Detayları için uğraşmayıp sitesinden bakabilirsin:
Bu kasayı ikinci el aldım ve maalesef içine bir sistem kuramadan satıyorum o yüzden fotoğraf görselleri hariç benim de bilgim yok. Görsel kozmetik sorusu olanları cevaplar ya da yeni fotoğraf çekerim.
Bol fotoğraf olacak...
Kasayı anlatmayacağım, fiyat pazarlıksız 1000TL. Yüz yüze satış yeri Kırıkkale.
Bu ürünün kutusu vs yok.
Bu ürünü bel fıtığımdan dolayı kaldıramıyorum, kargoya götüremiyorum.
Ancak evden indirirseniz (asansörlü) Kırıkkale merkez-yahşihan içinde istediğiniz yere götürürüm.
Şehir dışından geliyorsanız terminalden alır, terminale götürürüm.
Siz gelmiyorsanız, üniversiteden bir tanıdığınız varsa o gelip bakabilir.
Neden satıyorum videosu 20 saniye... Evet annem, hanım hatta 5 yaşındaki oğlum bile bıkmış durumdalar.
Bir diğer kasa satış ilanım.
www.technopat.net
Üzülerek satmak zorunda kaldığım kasam. Yeni çıktığımda fakir olduğum için alamadığım 15 yıl sonra yine yüksek fiyattan ikinci elde bulup aldığım ancak geçirdiğim sakatlıktan ve iş yükünden dolayı bir türlü projeyi devreye geçiremediğim canım HAF-X kasamı satıyorum.
Detayları için uğraşmayıp sitesinden bakabilirsin:
Bu kasayı ikinci el aldım ve maalesef içine bir sistem kuramadan satıyorum o yüzden fotoğraf görselleri hariç benim de bilgim yok. Görsel kozmetik sorusu olanları cevaplar ya da yeni fotoğraf çekerim.
Bol fotoğraf olacak...
Kasayı anlatmayacağım, fiyat pazarlıksız 1000TL. Yüz yüze satış yeri Kırıkkale.
Bu ürünün kutusu vs yok.
Bu ürünü bel fıtığımdan dolayı kaldıramıyorum, kargoya götüremiyorum.
Ancak evden indirirseniz (asansörlü) Kırıkkale merkez-yahşihan içinde istediğiniz yere götürürüm.
Şehir dışından geliyorsanız terminalden alır, terminale götürürüm.
Siz gelmiyorsanız, üniversiteden bir tanıdığınız varsa o gelip bakabilir.
Neden satıyorum videosu 20 saniye... Evet annem, hanım hatta 5 yaşındaki oğlum bile bıkmış durumdalar.
Bir diğer kasa satış ilanım.
Satılık: Dark Maxima V30 kasa - Kırıkkale
Merhaba, Elimde linkteki şu ürünün fansız hali var. Hata çizik kozmetik hiçbir problemi yok. Kutu, köpük vs duruyor. Satma sebebim Lian Li EVO dynamic XL diye çok büyük bir kasaya geçtiğim için boşta duruyor. Toz filtreleri vs duruyor. Hatta 1 yıl garantisi bile duruyor olabilir...