SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 850 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Mart ayında mı ne vatandan hazır sistem aldım. İçerisini Max 2 kere falan açıp bakmışımdır, işlemci soğutucusunu dahi çıkartmadım. Bir tane termal macun aldım, bu termal macunu sürdüğümde FPS artışı sağlar mı? Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
Arkadaşlar selamünaleyküm. Mart ayında mı ne vatandan hazır sistem aldım. İçerisini Max 2 kere falan açıp bakmışımdır, işlemci soğutucusunu dahi çıkartmadım. Bir tane termal macun aldım, bu termal macunu sürdüğümde FPS artışı sağlar mı? Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 30 Ağustos 2023 #2 Sıcaklık kaynaklı performans düşüşü yaşamıyorsan FPS artışı sağlamaz. 70 dereceden 60 dereceye düşmüşsün ne fark eder? Kullanılan frekans aynı.
Sıcaklık kaynaklı performans düşüşü yaşamıyorsan FPS artışı sağlamaz. 70 dereceden 60 dereceye düşmüşsün ne fark eder? Kullanılan frekans aynı.