Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 19 Ocak 2023 #11 Motionless IN White dedi: Alınmaz, kargo parası dahil edilince direkt bu ürünleri almak daha iyi. Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Veya. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Aynı paraya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... messinicocugu dedi: Biraz daha verip bunu almak daha mantıklı olur: Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun özelliklerini incele, 100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ya da benzer fiyata bu da güzel: Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evde macunu sürmek için herhangi bir şey yok aralarından hangisini önerirsiniz. Ayrıca amazondakilerde kargo parası yok yazıldığı fiyat değil mi?
Motionless IN White dedi: Alınmaz, kargo parası dahil edilince direkt bu ürünleri almak daha iyi. Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Veya. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Aynı paraya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... messinicocugu dedi: Biraz daha verip bunu almak daha mantıklı olur: Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun özelliklerini incele, 100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ya da benzer fiyata bu da güzel: Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evde macunu sürmek için herhangi bir şey yok aralarından hangisini önerirsiniz. Ayrıca amazondakilerde kargo parası yok yazıldığı fiyat değil mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.742 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Ocak 2023 #12 Attığım iki macun da güzeldir, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2023 #13 Lory7 dedi: Evde macunu sürmek için herhangi bir şey yok aralarından hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir.
Lory7 dedi: Evde macunu sürmek için herhangi bir şey yok aralarından hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2023 #14 hidayet eker dedi: Termal macun arıyanlar için bakılabilecek bir tercih. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce belki ay olmuştur, bu macunu alacaktım 80 TL falandı biraz daha fazla verip Arctic MX4 almıştım. Bu ürünün Hepsiburada yorumlarının 1 yıldız yorumlara bakınca vazgeçmiştim. Bu bütçe için bence iyi.
hidayet eker dedi: Termal macun arıyanlar için bakılabilecek bir tercih. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce belki ay olmuştur, bu macunu alacaktım 80 TL falandı biraz daha fazla verip Arctic MX4 almıştım. Bu ürünün Hepsiburada yorumlarının 1 yıldız yorumlara bakınca vazgeçmiştim. Bu bütçe için bence iyi.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 19 Ocak 2023 #15 messinicocugu dedi: Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Attığım iki macun da güzeldir, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Genişletmek için tıkla... Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon.com.tr 4gr olduğu için bu ikisinden birini alacağım birinde termal macun temizleme malzemesi var gerekli mi yoksa başka yöntemlerle yapabilir miyim?
messinicocugu dedi: Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Attığım iki macun da güzeldir, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Genişletmek için tıkla... Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon.com.tr 4gr olduğu için bu ikisinden birini alacağım birinde termal macun temizleme malzemesi var gerekli mi yoksa başka yöntemlerle yapabilir miyim?
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.159 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Ocak 2023 #16 Ekran kartı için iyi sonuç verir mi? (RX 480)
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 19 Ocak 2023 #17 Dalga geçiyorsunuz her halde piyasadaki en kötü macunlardan biri olabilir bizzat kullandım. messinicocugu dedi: Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum gayet güzel performans sunuyor.
Dalga geçiyorsunuz her halde piyasadaki en kötü macunlardan biri olabilir bizzat kullandım. messinicocugu dedi: Maxtor ctg8D F/P hocam alınabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum gayet güzel performans sunuyor.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2023 #18 Lory7 dedi: Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon.com.tr 4gr olduğu için bu ikisinden birini alacağım birinde termal macun temizleme malzemesi var gerekli mi yoksa başka yöntemlerle yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İkisinde de temizleme şeyi var hocam wipaste izopropil alkol ile temizliyorsunuz maxtorda ise spatula ile.
Lory7 dedi: Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon.com.tr 4gr olduğu için bu ikisinden birini alacağım birinde termal macun temizleme malzemesi var gerekli mi yoksa başka yöntemlerle yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İkisinde de temizleme şeyi var hocam wipaste izopropil alkol ile temizliyorsunuz maxtorda ise spatula ile.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 19 Ocak 2023 #19 messinicocugu dedi: İkisinde de temizleme şeyi var hocam wipaste izopropil alkol ile temizliyorsunuz maxtorda ise spatula ile. Genişletmek için tıkla... Maxtor u alıyorum o zaman herkese teşekkürler.
messinicocugu dedi: İkisinde de temizleme şeyi var hocam wipaste izopropil alkol ile temizliyorsunuz maxtorda ise spatula ile. Genişletmek için tıkla... Maxtor u alıyorum o zaman herkese teşekkürler.