Cooler Master Hyper 212 alınır mı?

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 4.071
Performans olarak en iyisi SE 207 ama bayağı bir büyük. Kasanı bilmem lazım. Sıvı soğutma olarak bu da alınabilir aslında:

Kasa Cooler Master TD500. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Performans konusunda en iyisinin SE 207 olduğuna emin misiniz? Aynı RPM'de mi veriyor o yüksek performansı?

Kasa Cooler Master TD500. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Performans konusunda en iyisinin SE 207 olduğuna emin misiniz? Aynı RPM'de mi veriyor o yüksek performansı?
Soğutma performansı olarak yanlış hatırlamıyorsam Fuma'dan 4 - 3 derece daha soğuktu, sessizlik olarak pek farkları yoktu. TD 500'e sığar gibi duruyor.

Frostflow X de iyidir ama soğutma anlamında daha kötü.

Soğutma performansı olarak yanlış hatırlamıyorsam Fuma'dan 4 - 3 derece daha soğuktu, sessizlik olarak pek farkları yoktu. TD 500'e sığar gibi duruyor.

Frostflow X de iyidir ama soğutma anlamında daha kötü.
Frostflow X'e hiç bulaşmayayım hocam ben o zaman. Be Quiet BK022 Dark Rock Pro ile SE 207 arasından hangisi peki?

Frostflow X'e hiç bulaşmayayım hocam ben o zaman. Be Quiet BK022 Dark Rock Pro ile SE 207 arasından hangisi peki?
Be quiet olan daha iyi genel olarak. SE 207 daha çok Fuma 2 yerine alınacak bir soğutucu ama ben olsam o kadar çıkmışken sıvı soğutucu alırdım:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı