Sıvı soğutma istersen böyle seçenekler var 700 TL'ye.
Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Deep Cool Gammaxx L240 v2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hava soğutma istersen bu var.
Bunu öneririm, taş gibi soğutucudur. Bazı 360 mm'lik sıvı soğutmalara kafa atıyor.
Hocam bu üç soğutucudan hangisi iyi performans verir? OC yapmayacağım. Şahsen performansta çok bir fark olmadığı sürece sıvı soğutma istemiyorum. Hangisini seçeyim?Kendisi bazı sıvı soğutmalara bile kafa tutuyor.
Hocam bu üç soğutucudan hangisi iyi performans verir? OC yapmayacağım. Şahsen performansta çok bir fark olmadığı sürece sıvı soğutma istemiyorum. Hangisini seçeyim?
Yok hocam iyi bir soğutucum olsun istiyorum. Serin serin çalışsın. Bu da yeterli olabilir ama ben iyi istiyorum yani bütçe de var.Yani, OC yapmayacaksan aslında bu yeterli. Pek harcamana gerek yok o halde.
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Atılanlar arasında en iyisini ve sessizini istiyorsan be quiet! en iyi seçenek.Yok hocam iyi bir soğutucum olsun istiyorum. Serin serin çalışsın. Bu da yeterli olabilir ama ben iyi istiyorum yani bütçe de var.
Hocam Bahreyn'den alacağım ürünleri. Bir yakınım benim için alacak. Performans olarak ne kadar fark olur aralarında? Yani aynı RPM'de çalışırken aradaki performans farkından bahsediyorum. Sessizlik benim için çok da önemli değil bu sessizmiş bunu alayım demem yani.Atılanlar arasında en iyisini ve sessizini istiyorsan be quiet! en iyi seçenek.
Ben ses manyağıyım hocam. Performans için benden değil de diğer arkadaşlardan fikir al o zaman.Hocam Bahreyn'den alacağım ürünleri. Bir yakınım benim için alacak. Performans olarak ne kadar fark olur aralarında? Yani aynı RPM'de çalışırken aradaki performans farkından bahsediyorum. Sessizlik benim için çok da önemli değil bu sessizmiş bunu alayım demem yani.