Sinan Gündüz Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 679 Çözümler 4 12 Nisan 2019 #1 Kasayı komple söküp temizlerken Hyper 212 Led soğutucumun anakarta bağlama vidaları (4 adet) kayboldu. Kendi elimde anakarta uygun vida vardı taktım şu an kullanıyorum ancak orjinallikten yanayım. Aradığım parça şu : Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2019
Kasayı komple söküp temizlerken Hyper 212 Led soğutucumun anakarta bağlama vidaları (4 adet) kayboldu. Kendi elimde anakarta uygun vida vardı taktım şu an kullanıyorum ancak orjinallikten yanayım. Aradığım parça şu :
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2019 #2 Servisten isterseniz gönderirler ben de sıvı soğutucunun anakart bağlantı aparatını kaybetmiştim, servisi aradım gönderdiler.
Servisten isterseniz gönderirler ben de sıvı soğutucunun anakart bağlantı aparatını kaybetmiştim, servisi aradım gönderdiler.
Sinan Gündüz Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 679 Çözümler 4 21 Mayıs 2019 #3 Servis derken ? Facebook'tan mesajlaştım ama ellerinde olmadığını söylediler. dogant dedi: Servisten isterseniz gönderirler ben de sıvı soğutucunun anakart bağlantı aparatını kaybetmiştim, servisi aradım gönderdiler. Genişletmek için tıkla...
Servis derken ? Facebook'tan mesajlaştım ama ellerinde olmadığını söylediler. dogant dedi: Servisten isterseniz gönderirler ben de sıvı soğutucunun anakart bağlantı aparatını kaybetmiştim, servisi aradım gönderdiler. Genişletmek için tıkla...