mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 1 Ocak 2019 #1 https://www.amazon.com/Cooler-Maste...995&sr=1-1-spons&keywords=Hyper+212+evo&psc=1 Başlıkta belirttiğim gibi sizce satın alınır mı? İyi midir? Overclock için vs kullanılır mı?
https://www.amazon.com/Cooler-Maste...995&sr=1-1-spons&keywords=Hyper+212+evo&psc=1 Başlıkta belirttiğim gibi sizce satın alınır mı? İyi midir? Overclock için vs kullanılır mı?
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 1 Ocak 2019 #2 Gayet kaliteli bir ürün ama overclock için sıvı soğutma almak çok daha mantıklı olacaktır. Bunun ise düşük overclocklarda üzeceğini düşünmüyorum.
Gayet kaliteli bir ürün ama overclock için sıvı soğutma almak çok daha mantıklı olacaktır. Bunun ise düşük overclocklarda üzeceğini düşünmüyorum.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 1 Ocak 2019 #3 Rekor denemesi yapmayacağını tahmin ediyorum. Bence işini görür.
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 1 Ocak 2019 #4 21584 dedi: Rekor denemesi yapmayacağını tahmin ediyorum. Bence işini görür. Genişletmek için tıkla... politetrafloraetilen dedi: Gayet kaliteli bir ürün ama overclock için sıvı soğutma almak çok daha mantıklı olacaktır. Bunun ise düşük overclocklarda üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi?
21584 dedi: Rekor denemesi yapmayacağını tahmin ediyorum. Bence işini görür. Genişletmek için tıkla... politetrafloraetilen dedi: Gayet kaliteli bir ürün ama overclock için sıvı soğutma almak çok daha mantıklı olacaktır. Bunun ise düşük overclocklarda üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi?
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 1 Ocak 2019 #5 Silinen üye dedi: Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi? Genişletmek için tıkla... Sesi 30 db'e kadar çıkıyormuş. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum, ki zaten güçlü bir soğutmada ses çıkarması bir nebze normal olur.
Silinen üye dedi: Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi? Genişletmek için tıkla... Sesi 30 db'e kadar çıkıyormuş. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum, ki zaten güçlü bir soğutmada ses çıkarması bir nebze normal olur.
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 1 Ocak 2019 #6 politetrafloraetilen dedi: Sesi 30 db'e kadar çıkıyormuş. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum, ki zaten güçlü bir soğutmada ses çıkarması bir nebze normal olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da stock fanım da max 30db. Silinen üye dedi: Şimdi baktım da stock fanım da max 30db. Genişletmek için tıkla... Yorumlar da very quiet yazılmış ama bakalım görelim.
politetrafloraetilen dedi: Sesi 30 db'e kadar çıkıyormuş. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum, ki zaten güçlü bir soğutmada ses çıkarması bir nebze normal olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da stock fanım da max 30db. Silinen üye dedi: Şimdi baktım da stock fanım da max 30db. Genişletmek için tıkla... Yorumlar da very quiet yazılmış ama bakalım görelim.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Ocak 2019 #7 Silinen üye dedi: Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi? Genişletmek için tıkla... Bende de Cooler Master TPC 612 var. Hemen hemen aynılar. Ses konusunda bir şikayetim yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Silinen üye dedi: Stock fan kullanıyorum şuan, aşırı ses oluştuğu için almak istiyorum cooler masteri. Sizce ses konusunda üzer mi? Genişletmek için tıkla... Bende de Cooler Master TPC 612 var. Hemen hemen aynılar. Ses konusunda bir şikayetim yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.