Cooler Master Hyper 212 Black Edition 220 TL Alınır Mı?

Gerçekten çok teşekkür ederim ya sorularımızı açıklayıcı net şekilde cevaplayarak yardım ettin sipariş veriyorum şimdi

Termal macun olarak Mastergel pro ile geliyormuş. Redditte ve youtube videolarında gördüm şimdi araştırırken.

Teşekkürler aynen bende inceledim macunu kaliteli diyorlar, stok fan'dan 10-15 derece fark eder diye umuyorum.İnşallah sorunsuz bir alışveriş olur İtopya'dan ilk alışverişim oldu şuan.
Ben de aynı soğutucuyu Ryzen 5 3600 için 4.2ghz boost frekans kullanmak amacıyla düşünüyorum. Bir de Arctic freezer 34 tek fanlı olarak yine aynı fiyatlarda satılıyor şuan. Hangisini önerirsiniz?
Hocam siz sipariş verdiniz mi acaba ? Ben sipariş verdim fakat hala kargoya verilmedi 3.gün bugün pazar gününü saymazsak 2.gün, ürünün sayfasına girince stokta yok yazıyor ama benim siparişim için
Kargo Firması UPS Ürünleriniz hazırlanıyor diyor.
Kargoya verilmemiş kargolarım kısmında görülmüyor sadece sipariş kısmında var. Bana stokta olmayan ürünü mü sattılar böyle bekletiyorlar sizde aldıysanız durum ne diye merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…