Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Bu işlemci soğutucusunu almaya karar verdim. Çok seçeneğim yoktu, Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım. İyi midir sizce? Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleme: 11 Temmuz 2022
Bu işlemci soğutucusunu almaya karar verdim. Çok seçeneğim yoktu, Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım. İyi midir sizce? Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Bu fiyata böyle bir şey almak çok kötü tabii. Vatan Bilgisayar şartı da olduğu için zaten sıkıntılı bir durum.
Bu fiyata böyle bir şey almak çok kötü tabii. Vatan Bilgisayar şartı da olduğu için zaten sıkıntılı bir durum.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Uchiha Shisui dedi: Bu fiyata böyle bir şey almak çok kötü tabii. Vatan Bilgisayar şartı da olduğu için zaten sıkıntılı bir durum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kötü soğutucu mu ona göre alacağım. Stok fandan daha etkili olacağını düşünüyorum.
Uchiha Shisui dedi: Bu fiyata böyle bir şey almak çok kötü tabii. Vatan Bilgisayar şartı da olduğu için zaten sıkıntılı bir durum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kötü soğutucu mu ona göre alacağım. Stok fandan daha etkili olacağını düşünüyorum.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Beyo_61 dedi: Nasıl yani kötü soğutucu mu ona göre alacağım. Stok fandan daha etkili olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu stok fandan daha iyi olması değil. Fiyatı aşırı yüksek. Bunun temelinde de Vatan Bilgisayar yatıyor.
Beyo_61 dedi: Nasıl yani kötü soğutucu mu ona göre alacağım. Stok fandan daha etkili olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu stok fandan daha iyi olması değil. Fiyatı aşırı yüksek. Bunun temelinde de Vatan Bilgisayar yatıyor.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Uchiha Shisui dedi: Konu stok fandan daha iyi olması değil. Fiyatı aşırı yüksek. Bunun temelinde de Vatan Bilgisayar yatıyor. Genişletmek için tıkla... Oradan almak zorundayım maalesef. Fiyat bir yana performansı iyi midir?
Uchiha Shisui dedi: Konu stok fandan daha iyi olması değil. Fiyatı aşırı yüksek. Bunun temelinde de Vatan Bilgisayar yatıyor. Genişletmek için tıkla... Oradan almak zorundayım maalesef. Fiyat bir yana performansı iyi midir?
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Beyo_61 dedi: Oradan almak zorundayım maalesef. Fiyat bir yana performansı iyi midir? Genişletmek için tıkla... Standartları karşılayan bir yapısı var. Sorun yaşanmaz.
Beyo_61 dedi: Oradan almak zorundayım maalesef. Fiyat bir yana performansı iyi midir? Genişletmek için tıkla... Standartları karşılayan bir yapısı var. Sorun yaşanmaz.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #7 Uchiha Shisui dedi: Standartları karşılayan bir yapısı var. Sorun yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman alacağım gibi gözüküyor. İşlemcimi yazmayı unutmuşum i5 12400F stok fanla 86 dereceyi görüyor o yüzden fan almaya karar verdim.
Uchiha Shisui dedi: Standartları karşılayan bir yapısı var. Sorun yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman alacağım gibi gözüküyor. İşlemcimi yazmayı unutmuşum i5 12400F stok fanla 86 dereceyi görüyor o yüzden fan almaya karar verdim.