Cooler Master Hyper 212 EVO AM4 kiti var mı?

Stokkugel

Hectopat
2014 yılında i7 4790K LGA 1150 işlemcim için aldığım Hyper 212 EVO soğutucuyu AM4 Ryzen sistemimde kullanabilmek için AM4 yükseltme kitine ihtiyacım var ve şu an hiçbir yerde stoklarda yok.

Veya D. I. Y. Şekilinde yapılan kullanımlar ne kadar sağlıklı aydınlatabilir misiniz?

@Cooler Master Türkiye Bu kit stoklarınızda halen mevcut mu? Temin edilebilir mi? Eğer mevcut ise ücreti karşılığı almak isterim.

2014 yılında i7 4790K LGA 1150 işlemcim için aldığım Hyper 212 EVO soğutucuyu AM4 Ryzen sistemimde kullanabilmek için AM4 yükseltme kitine ihtiyacım var ve şu an hiçbir yerde stoklarda yok.

Veya D. I. Y. Şekilinde yapılan kullanımlar ne kadar sağlıklı aydınlatabilir misiniz?

@Cooler Master Türkiye bu kit stoklarınızda halen mevcut mu? Temin edilebilir mi? Eğer mevcut ise ücreti karşılığı almak isterim.

Siteleriniz kontrol ettiniz mi benim eski Noctua soğutucum için ücretsiz göndermişlerdi belki o şekilde bir servisleri olabilir.

Merhabalar, aynı soğutucuyu ben de bahsettiğiniz kit ile halen kullanıyorum . Maalesef ikinci el siteler dışında bulmanız çok çok zor, ben sarı siteden buluştum ama çok araştırmıştım. Coolermaster ın yurtdışı sayfasında vardı o zaman satışı ama kargo ücreti ile yeni bir soğutucu ücretine denk geldiği için alamamıştım. DIY riskli bence, muadil düzgün bir aparat ben bulamamıştım. yabancı ve yerli ikinci el sitelerini araştırmanızı tavsiye edebilirim.

Avrupa sitesinde hala satışta ama kargo ücreti yüksek tutuyor, tanıdık biri varsa yanında getirebilir belki..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı