Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar, Cooler Master Hyper 212 Evo soğutucuyu aşağı bakacak şekilde monte ettim. Sağa doğru mu monte etmem gerekirdi? Yoksa herhangi bir önemi yok mu bunun? Montaj şeklim: @Recep Baltaş @Mikail Fidan
Arkadaşlar, Cooler Master Hyper 212 Evo soğutucuyu aşağı bakacak şekilde monte ettim. Sağa doğru mu monte etmem gerekirdi? Yoksa herhangi bir önemi yok mu bunun? Montaj şeklim: @Recep Baltaş @Mikail Fidan
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 30 Ağustos 2015 #2 Fan ramlerin önüne gelecek şekilde takmalısın.
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #3 Pek bir fark olacağını düşünmüyorum yönünü değiştirirsen. Ama montajın doğru. Bende böyle yapmıştım. Bir sorun görmedim.
Pek bir fark olacağını düşünmüyorum yönünü değiştirirsen. Ama montajın doğru. Bende böyle yapmıştım. Bir sorun görmedim.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #4 Montaj bu şekilde de olabilir fakat havayı HDD yuvalarının olduğu yerden alıp, arka egzoz fandan atacak şekilde monte etmen daha sağlıklı olur. Şu şekilde;
Montaj bu şekilde de olabilir fakat havayı HDD yuvalarının olduğu yerden alıp, arka egzoz fandan atacak şekilde monte etmen daha sağlıklı olur. Şu şekilde;
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #5 @Mikail Fidan, sizin görüşünüzü de alabilir miyim acaba? Ve @er36po abi.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 30 Ağustos 2015 #6 heavystorm01 dedi: Montaj bu şekilde de olabilir fakat havayı HDD yuvalarının olduğu yerden alıp, arka egzoz fandan atacak şekilde monte etmen daha sağlıklı olur. Şu şekilde; Eki Görüntüle 100712 Genişletmek için tıkla... Senin yaptığın şekilde de olabilir kasanın üstü açık fakat bu arkadaşın gösterdiği en doğrusu.
heavystorm01 dedi: Montaj bu şekilde de olabilir fakat havayı HDD yuvalarının olduğu yerden alıp, arka egzoz fandan atacak şekilde monte etmen daha sağlıklı olur. Şu şekilde; Eki Görüntüle 100712 Genişletmek için tıkla... Senin yaptığın şekilde de olabilir kasanın üstü açık fakat bu arkadaşın gösterdiği en doğrusu.
Kürşat Akkoyunlu Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #7 Arkadaşım yanlış monte etmişsin her işlemci soğutucusunda fanlar RAM' lere bakar havanın daha iyi geçirebilmesi için.
Arkadaşım yanlış monte etmişsin her işlemci soğutucusunda fanlar RAM' lere bakar havanın daha iyi geçirebilmesi için.