Cooler Master Hyper 212 EVO vs Cooler Master TPC 612

Hangisi?

• Cooler Master Hyper 212 EVO

• Cooler Master TPC 612

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Felankor

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Istanbul, Fatih
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Evet arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim gibi bu iki işlemci soğutucusu arasında kaldım. TPC 612 daha komplike bir soğutma sistemi kullanıyor (en azından sitesindeki detaylardan ben bunu anladım) fakat, fiyatları kuruşu kuruşuna aynı. Önerileriniz nelerdir, nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. İstediğini alabilirsin fark yok gibi yorumlar yazmayın lütfen. Zaten bu sebepten ötürü kararsız kalmış durumdayım :)

Cooler Master: TPC 612

Cooler Master: Hyper 212 EVO

teşekkürler.

TPC 612 daha sessiz fanlı bir soğutucu. OC yapmayacağım, çok yüksek bir soğutucu performansına ihtiyacım yok diyorsan 612 daha sessiz çalışacaktır. Ancak iş OC yapmaya geldi mi 212 daha başarılı, fakat tam yükte 612'den daha fazla fan sesi çıkarıyor.

Cooler Master Hyper 212X En son çıkan modeli olup vatan bilgisayarın internet satışında yok, sadece mağazalarda var. Daha fazla üfleme oranı ve daha uzun kullanım süresi var. 212 EVO ile fiyatları hemen hemen aynı.

@clareon @Tahir Emre SIRMA @Silinen üye

Öncelikle yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Kendi sitesinden baktığım kadarıyla desibel olarak ikisi de aynı ve herhangi bir karşılaştırma videosu bulamadim YouTube'da. Zaten bu soğutucuyu arkadaşıma alıcağım ve onun da O.C ile pek alakası yok. Benim de aklimda suan için @Silinen üye 'ın dedigi gibi TPC-612 var.

Saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı