Aşağıda sıraladığım sistemi aldım. Fakat şöyle birşey var; "MSI Core Frozr 200Watt'a varan bir güç ile sıcaklığı CPU'dan uzaklaştırır." açıklamasını ürün özelliklerinde görünce biraz kafamı karıştırdı.
PSU 650W olarak seçtim. Cooler Master Hyper 212 Evo yerine MSI Core Frozr L işlemci soğutucusu alsam bu sistem için PSU yeterli olur mu?
Çeviri hatası. TDP değeri 200 Watt'a kadara olan işlemcileri soğuta bileceği vurgulanmak istenmiş. Ben Cooler Master Hyper 212 Evo'yu öneririm. İşlemcinizi soğutmak için gayet yeterli bir model. Güç kaynağınızı değiştirmenize gerek yok.
Çeviri hatası. TDP değeri 200 Watt'a kadara olan işlemcileri soğuta bileceği vurgulanmak istenmiş. Ben Cooler Master Hyper 212 Evo'yu öneririm. İşlemcinizi soğutmak için gayet yeterli bir model. Güç kaynağınızı değiştirmenize gerek yok.
Hocam ben "MSI Core Frozr alsam PSU yine yeterli olacak mıdır?" diye sordum. Hyper 212 Evo'nun yeterli olduğunu bende biliyorum sağolun ama MSI Core Frozr soğutucuyu da alma gibi bir düşüncem var o yüzden sordum.
@Silinen üye Hocam rica etsem yardımcı olur musunuz ?
PSU yeterli olur çünkü iki soğutucuda da güç tüketen birer tane 12 cm fan var başkada birşey yok. Onun tükettiği güçte dikkate alınması gereken bir deģer değil.