CM Hyper 212 en çok tercih edilen soğutuculardan biridir, alınabilir. Cooler Master Hyper 212 Black Edition çıkmıştı ona da bakabilirsiniz.
Sıvı soğutucular hava soğutuculara göre daha iyi soğutma performansı ve daha sessiz çalışırlar.
Ben Akasa Venom AMD AM2/AM3+/AM4/FM1 Intel 775/115X/1366/2011/2066 Soket Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AK-CCX-4002HPA) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri linkteki ürünü kullanıyorum. Sessiz ve bu kadar güzel performans beklemiyordum. Akasa venom r10 sıvı soğutucusunu kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım. Fakat yinede fiyatına göre kötü olmaz diye düşünüyorum. Bu kadar uygun fiyatlı sıvı soğutucusundan fazla beklentiniz olmasın. Cooler Master Hyper 212 kötü yorumlar duymadım. Kullanmakta olduğum soğutucu ile Hyper arasında kalmıştım. Akasa'nın 8mm kalınlıkta nikel kaplı ısı borularının olması fiyat olarak da uygun gelmesi beni tercih etmeme neden olmuştur.Bana Hangi Soğutucuyu Tavsiye Edersin Sıvı mı Hava Soğutucu mu
Cooler Master Hyper 212 venomdan iyi değil mi
Ben Akasa Venom AMD AM2/AM3+/AM4/FM1 Intel 775/115X/1366/2011/2066 Soket Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AK-CCX-4002HPA) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri linkteki ürünü kullanıyorum. Sessiz ve bu kadar güzel performans beklemiyordum. Akasa venom r10 sıvı soğutucusunu kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım. Fakat yinede fiyatına göre kötü olmaz diye düşünüyorum. Bu kadar uygun fiyatlı sıvı soğutucusundan fazla beklentiniz olmasın. Cooler Master Hyper 212 kötü yorumlar duymadım. Kullanmakta olduğum soğutucu ile Hyper arasında kalmıştım. Akasa'nın 8mm kalınlıkta nikel kaplı ısı borularının olması fiyat olarak da uygun gelmesi beni tercih etmeme neden olmuştur.
Senin önerdiğin soğutucu 805gr ağırlığında 1kg yakın kullandığım Anakart msi h310m pro vh zarar verir mi sizce anakarta
Zarar vereceğini düşünmüyorum. Günümüzdeki ekran kartların ağırlığı daha fazla olabiliyor. Arkadaşın dediği gibi hyper 212 uygun fiyattan alabilirsiniz. Sıfır almak isterseniz windale 6 şiddetle tavsiye ederim.Senin önerdiğin soğutucu 805gr ağırlığında 1kg yakın kullandığım Anakart msi h310m pro vh zarar verir mi sizce anakarta
Korkmayın, anakarta zarar gelmez. CM Hyper 212 Evo almak isterseniz konuma bakabilirsiniz. i7 8700k kullanıyorum ve 4.8 GHz'de 80 dereceyi aşmıyordu. Sizin i7 8700 ve tüm çekirdekler turboyla 4.3 GHz'ye çıkıyor. Sıcaklıklar 65'i aşmaz büyük ihtimal. Bunun dışında 250 TL civarında FSP Windale 6 veya Akasa'nın sıvı soğutucusunu alabilirsiniz.
Zarar vereceğini düşünmüyorum. Günümüzdeki ekran kartların ağırlığı daha fazla olabiliyor. Arkadaşın dediği gibi hyper 212 uygun fiyattan alabilirsiniz. Sıfır almak isterseniz windale 6 şiddetle tavsiye ederim.
Korkmayın, anakarta zarar gelmez. CM Hyper 212 Evo almak isterseniz konuma bakabilirsiniz. i7 8700k kullanıyorum ve 4.8 GHz'de 80 dereceyi aşmıyordu. Sizin i7 8700 ve tüm çekirdekler turboyla 4.3 GHz'ye çıkıyor. Sıcaklıklar 65'i aşmaz büyük ihtimal. Bunun dışında 250 TL civarında FSP Windale 6 veya Akasa'nın sıvı soğutucusunu alabilirsiniz.
CM Hyper 212 en çok tercih edilen soğutuculardan biridir, alınabilir. Cooler Master Hyper 212 Black Edition çıkmıştı ona da bakabilirsiniz.