Cooler Master Hyper 212 soğutucuyu İtopya iade almıyor

pinarci

Centipat
Merhabalar. 04.12.20 tarihinde elime ulaşan Cooler Master Hyper 212 işlemci soğutucunun fanı bozuk geldi. Ben de hemen kutuladım ve iade talebi oluşturdum ve bu talep halen onaylanmadı. Biliyorsunuz telefonlara cevap vermiyorlar veya 1 saat hatta bekletiyorlar sonra da kapatıyorlar. Yasal iade sürem yarın bitiyor sizce ne yapmalıyım ve THH ye başvurum nasıl olmalı? Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar. 04.12.20 tarihinde elime ulaşan Cooler Master Hyper 212 işlemci soğutucunun fanı bozuk geldi. Ben de hemen kutuladım ve iade talebi oluşturdum ve bu talep halen onaylanmadı. Biliyorsunuz telefonlara cevap vermiyorlar veya 1 saat hatta bekletiyorlar sonra da kapatıyorlar. Yasal iade sürem yarın bitiyor sizce ne yapmalıyım ve THH ye başvurum nasıl olmalı? Teşekkürler şimdiden.

Başvurun hocam. Hakkınızı arayın.
Bu yüzden İtopya'dan alışveriş yapmıyorum.

Yasal iade süreniz bitse de sonuçta iade talebi başlatmış bulunuyorsunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.

Telefon ile bir daha arayıp hakkınız olan iade'i isteyin, yine aynı cevabı alırsanız Dava açacağınızı söyleyin yine vermezlerse dava açın kazanırsınız zaten.

Telefon ile bir daha arayıp hakkınız olan iade'i isteyin, yine aynı cevabı alırsanız Dava açacağınızı söyleyin yine vermezlerse dava açın kazanırsınız zaten.
Hocam hesapta telefon ile aramak çok kolay bir iş ama 1 saat daha gereksiz bir konuşma için bekleyemem. Bu hafta operatör vb. derken müşteri hizmetleriyle çok zaman geçirdim :)
Tekrar deneyin yarın, kendilerine mail atın, geri dönüş alamazsanız THH'ye başvurun, hakkınızı arayın.
2 kere mail attım, geri dönüş yapın diye ama nafile...

hocam hesapta telefon ile aramak çok kolay bir iş ama 1 saat daha gereksiz bir konuşma için bekleyemem. Bu hafta operatör vb. derken müşteri hizmetleriyle çok zaman geçirdim :)
O zaman dümdüz aç abi davayı :D, THH başvurusu tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama burda mutlaka bilen vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı