Kadircan Kolip Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 14 Mart 2023 #1 İşlemci yükselteceğim için yeni bir soğutucu alacağım fakat kasama ve anakartıma olur mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa - https://www.hepsiburada.com/power-b...VlQYGAB2nCgXTEAQYASABEgJCJ_D_BwE&gclsrc=aw.ds Anakart - Gigabyte B450M S2H. Soğutucu - Cooler Master Hyper 212 Black Edition V2 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
İşlemci yükselteceğim için yeni bir soğutucu alacağım fakat kasama ve anakartıma olur mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa - https://www.hepsiburada.com/power-b...VlQYGAB2nCgXTEAQYASABEgJCJ_D_BwE&gclsrc=aw.ds Anakart - Gigabyte B450M S2H. Soğutucu - Cooler Master Hyper 212 Black Edition V2 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 Uyumlu.
Kadircan Kolip Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 14 Mart 2023 #3 BerkayZ87 dedi: Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. BerkayZ87 dedi: Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma takıldı da yardımcı olur musunuz soğutucu sığar mı anakarta? Son düzenleme: 14 Mart 2023
BerkayZ87 dedi: Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. BerkayZ87 dedi: Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma takıldı da yardımcı olur musunuz soğutucu sığar mı anakarta?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #4 Kadircan Kolip dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam aklıma takıldı da yardımcı olur musunuz soğutucu sığar mı anakarta? Genişletmek için tıkla... Sığıyor gözüküyor. Kasa desteği 168mm, soğutucu desteği 158.8mm.
Kadircan Kolip dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam aklıma takıldı da yardımcı olur musunuz soğutucu sığar mı anakarta? Genişletmek için tıkla... Sığıyor gözüküyor. Kasa desteği 168mm, soğutucu desteği 158.8mm.
Kadircan Kolip Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 14 Mart 2023 #5 BerkayZ87 dedi: Sığıyor gözüküyor. Kasa desteği 168mm, soğutucu desteği 158.8mm. Genişletmek için tıkla... Satın aldık bakalım hocam inşallah olur artık.
BerkayZ87 dedi: Sığıyor gözüküyor. Kasa desteği 168mm, soğutucu desteği 158.8mm. Genişletmek için tıkla... Satın aldık bakalım hocam inşallah olur artık.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 5 Nisan 2023 #6 Kadircan Kolip dedi: Satın aldık bakalım hocam inşallah olur artık. Genişletmek için tıkla... Ne yaptin hallettin mi?
Kadircan Kolip dedi: Satın aldık bakalım hocam inşallah olur artık. Genişletmek için tıkla... Ne yaptin hallettin mi?
Kadircan Kolip Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 5 Nisan 2023 #7 bomi dedi: Ne yaptin hallettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siparişi iptal ettim farklı soğutucu bakıyorum.
bomi dedi: Ne yaptin hallettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siparişi iptal ettim farklı soğutucu bakıyorum.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 6 Nisan 2023 #8 Kadircan Kolip dedi: Hocam siparişi iptal ettim farklı soğutucu bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bu sogutucuyu aldim kargoda o yuzden sormustum
Kadircan Kolip dedi: Hocam siparişi iptal ettim farklı soğutucu bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bu sogutucuyu aldim kargoda o yuzden sormustum
Kadircan Kolip Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 7 Nisan 2023 #9 bomi dedi: Bende bu sogutucuyu aldim kargoda o yuzden sormustum Genişletmek için tıkla... Ben fiyatı gereği iptal ettim fazla olduğunu düşündüm.
bomi dedi: Bende bu sogutucuyu aldim kargoda o yuzden sormustum Genişletmek için tıkla... Ben fiyatı gereği iptal ettim fazla olduğunu düşündüm.