Cooler Master Hyper 212 ve ROG B460-F GAMING uyumlu mu?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, Intel stok fan kötü görüntüsü ve sesten dolayı kullanmak istemiyorum. Bir soğutucu buldum fakat sizden bilgi almak istedim.
İşlemci: i5 10400F
Anakart: ASUS ROG B460-F GAMING
Cooler Master i71C RGB işlemcim ve anakartıma uyumlu mu? Cooler Master Hyper 212 LED İşlemci Soğutucusu | ITOPYA
Ve en önemlisi Cooler Master i71C sessiz çalışıyor mu? 200 liraya hava soğutucu önerilerinize yine de açığım, kule tipi istemiyorum başta bunu belirtmek isterim.

O soğutucuya o parayı vermeyin. Kule tipi soğutucu almayacaksanız stok soğutucudan soğutma performansı açısından bir fark olmaz. Ama evet, soğutucu uyumlu.
Testlerde 10 derece fark gördüm. Ayrıca stok soğutucu çok kötü görünüyor ve yük altında sesten kurtulmak için bunu alacağım. Kule tipi çok çirkin geliyo bana kaba görüntüsü var. Bana farklı bir önerin var mı hava soğutucu? RGB olur olmasa da olur ama siyah ve şık tercihlerim arasında🙂

Testlerde 10 derece fark gördüm. Ayrıca stok soğutucu çok kötü görünüyor ve yük altında sesten kurtulmak için bunu alacağım. Kule tipi çok çirkin geliyo bana kaba görüntüsü var. Bana farklı bir önerin var mı hava soğutucu? RGB olur olmasa da olur ama siyah ve şık tercihlerim arasında🙂
Kule tipi soğutucuları çirkin bulan pek fazla kişi görmedim. Eğer fanı ve ısı boruları siyah kule tipi bir soğutucuya tamam derseniz seçenek bol. Saf alüminyum olan bir soğutucu 10 derece fark yaratamaz. Testi yapan kimdi?

Kule tipi soğutucuları çirkin bulan pek fazla kişi görmedim. Eğer fanı ve ısı boruları siyah kule tipi bir soğutucuya tamam derseniz seçenek bol. Saf alüminyum olan bir soğutucu 10 derece fark yaratamaz. Testi yapan kimdi?
Dk 8:22’de yapıyor. Ayrıca benim işlemci soketim 1200 ama bunun özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor. Eminiz dimi desteklediğine?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dk 8:22’de yapıyor. Ayrıca benim işlemci soketim 1200 ama bunun özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor. Eminiz dimi desteklediğine?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana da CM sponsor olup para ödese ben de böyle bir video çekerim. Güvenilir olmayan kanalların testlerine inanmayın. LGA1151 destekleyen çoğu soğutucu LGA1200 de destekliyor.

Bana da CM sponsor olup para ödese ben de böyle bir video çekerim. Güvenilir olmayan kanalların testlerine inanmayın. LGA1151 destekleyen çoğu soğutucu LGA1200 de destekliyor.
Peki video’daki tipte bir işlemci soğutucusu önerin var mı? Ve hiç bulamayıp CM alırsam alırsam sıkıntı çıkarırsa ne yapıcam bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı