B bay mardinli Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar toplayacağım PC'de henüz soğutmaya karar veremedim, başlıktan da anlayacağınız üzere bu iki soğutucu arasında kaldım. Overclock yapacağım için hangisini tercih etmem daha doğru olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2016
Arkadaşlar toplayacağım PC'de henüz soğutmaya karar veremedim, başlıktan da anlayacağınız üzere bu iki soğutucu arasında kaldım. Overclock yapacağım için hangisini tercih etmem daha doğru olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Grimfrost Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul 14 Ağustos 2016 #2 İkiside başarılı ürünler ancak Fiyat/Performans olarak düşünüyorsanız Hyper 212 Evo modelini almanızı tavsiye ederim.
İkiside başarılı ürünler ancak Fiyat/Performans olarak düşünüyorsanız Hyper 212 Evo modelini almanızı tavsiye ederim.