Ozİb00 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #11 urvaass dedi: Teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... RAM'lere paralel şekilde duracak kule tiplere yönel. Aparatları falan oluyor diyorlar da olmuyor.
urvaass dedi: Teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... RAM'lere paralel şekilde duracak kule tiplere yönel. Aparatları falan oluyor diyorlar da olmuyor.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.088 Çözümler 9 1 Eylül 2025 #12 urvaass dedi: ben de sımdı alacagım da anakartın ne acaba a520 takılır mı ki rame Genişletmek için tıkla... Ramine göre değişiyor olmalı. Bende sorun olmamıştı. Ama üste bakıyor. Başka alternatiflere yönelmeni öneririm en azından daha garanti olur.
urvaass dedi: ben de sımdı alacagım da anakartın ne acaba a520 takılır mı ki rame Genişletmek için tıkla... Ramine göre değişiyor olmalı. Bende sorun olmamıştı. Ama üste bakıyor. Başka alternatiflere yönelmeni öneririm en azından daha garanti olur.
Ozİb00 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #13 Batina dedi: Ramine göre değişiyor olmalı. Bende sorun olmamıştı. Ama üste bakıyor. Başka alternatiflere yönelmeni öneririm en azından daha garanti olur. Genişletmek için tıkla... Evet, çok doğru. Bende soğutuculu yüksek RAM olduğu için uyumsuzdu. Alçak RAM'lerde uyum sağlar ama artık alçak veya soğutucusuz RAM kalmadığı için en garantisi almamak.
Batina dedi: Ramine göre değişiyor olmalı. Bende sorun olmamıştı. Ama üste bakıyor. Başka alternatiflere yönelmeni öneririm en azından daha garanti olur. Genişletmek için tıkla... Evet, çok doğru. Bende soğutuculu yüksek RAM olduğu için uyumsuzdu. Alçak RAM'lerde uyum sağlar ama artık alçak veya soğutucusuz RAM kalmadığı için en garantisi almamak.