Cooler Master Hyper TX3 EVO Yeni Fan Takma

Daha fazla  
Elimde Cooler Master Hyper TX3 EVO marka bir soğutucu var. Fanı artık ömrünü tamamlamış durumda ve tam performans ile dönemiyor. 9.2 cm ölçüye sahip bir fan.

Soğutucu bloğu hala elimde ve üzerindeki fanı kıskaçlarıyla beraber söktüm. Şimdi ben bu soğutucu bloğa yeni bir fan takabilir miyim?

Eğer takabilirsem alacağım fan aynı şekilde üzerinde kablosu ve bağlantı ucuyla mı gelir? Yani alıp, kıskaçlar ile tekrar soğutucu bloğa yerleştirmem yeterli midir? Tüm bunlara ek olarak dikkat etmem gereken başka bir husus var mıdır?

Şu fanı alırsan iyi olur dediğiniz fanların linkini de atabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ölçüye, 4 pine sahip fan alırsanız sıkıntısız şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Peki sayın Ulunay teyit etmek amacıyla sormak istiyorum müsadenizle:

Aldığım fanın üzerinde gerekli kablo ve bağlantı ucu bulunur, benim herhangi bir lehimleme vs. yapmam gerekmez değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı