G Gamiurams Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #11 goodtofell dedi: Peki teşekkürler arkadaşlar. GİGABYTE IF 333 alacağım en kısa zaman'da. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam o kasayı tavsiye etmem. Zalman Z3 Plus almanı tavsiye ederim. Aynı fiyattalar zaten.
goodtofell dedi: Peki teşekkürler arkadaşlar. GİGABYTE IF 333 alacağım en kısa zaman'da. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam o kasayı tavsiye etmem. Zalman Z3 Plus almanı tavsiye ederim. Aynı fiyattalar zaten.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #12 Bana göre iyi. İncelememi incele . GIGABYTE IF 333 Kasa İncelemesi | Technopat Sosyal
G Gamiurams Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #13 Baktıktan sonra soğudum zaten Yukarıda fan yuvaları yok, kablo saklama yuvaları yok. O nasıl kasa öyle ?
Baktıktan sonra soğudum zaten Yukarıda fan yuvaları yok, kablo saklama yuvaları yok. O nasıl kasa öyle ?
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 14 Nisan 2014 #14 Zalman Z3'de güzel kasa oda olabilir bak.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 14 Nisan 2014 #15 Silinen üye dedi: Baktıktan sonra soğudum zaten Yukarıda fan yuvaları yok, kablo saklama yuvaları yok. O nasıl kasa öyle ? Genişletmek için tıkla... Var. Ben kabloları geçiremedim. İncelemeyi iyi incele .
Silinen üye dedi: Baktıktan sonra soğudum zaten Yukarıda fan yuvaları yok, kablo saklama yuvaları yok. O nasıl kasa öyle ? Genişletmek için tıkla... Var. Ben kabloları geçiremedim. İncelemeyi iyi incele .