Kardeşim şimdi üsttekine bakma aynı kasa bende var, afedersin bu kasanın hava sirkülasyonu b*k gibi sırf bunun yüzünden kasanın üstünü delip ikinci egzoz fanı ekledik ve ön paneli deldik eğer bunları yapçaksan iyi öbür türlü modifikasyon yapmadan kullanırsan çöpün ta kendisi ekran kartına hava gitmiyor.Bu kasayı kullanıyorum çok mu kötü herkes bir şey diyor. Tam anlamadım.
Kasanın önü neredeyse tamamen kapalı ve önden hava alamıyor. Önündeki panelin bir kısmını kesip hava alması için Mesh panelle kaplayanlar var. O tarz bir modifikasyon ile bence gayet iyi kasadır, diğer türlü hava akışı sorun çıkartabiliyor.Bu kasayı kullanıyorum çok mu kötü herkes bir şey diyor. Tam anlamadım.
Cooler Master Masterbox Lite 5 Modifiye
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu kasayı kullanan diğer arkadaşlar gibi ben de sıcaklık değerlerinden memnun değildim. Ayrıca değişik bir hava katmayı istiyordum. Ben de böyle bir işe giriştim. Yorumlarınızı bekliyorum. @Cooler Master Türkiye İlk önce mavi-beyaz tema üzerine sistem kuracağım...www.technopat.net
Cooler Master Lite 5 Modifikasyonu
Selam arkadaşlar daha önce diğer arkadaşların açtığı konularda kendi kasamdan bahsetmiştim. Lite 5 hepinizin olduğu gibi benim de görünüş olarak hoşuma giden fakat hava sirkülasyonu ile de her gün şahsıma illallah dedirten bir kasa. Öncelikle 360 mm sıvı soğutucu takarsam sıcaklık sorununu...www.technopat.net
Cooler Master Masterbox Lite 5 Modifikasyon
Arkadaşlar şu an elimde bulunan ve kullanmakta olduğum CM Masterbox Lite 5 kasayı Haziran 2018'de almıştım. Şubat 2019'a kadar sıcaklığı falan hiç kontrol etmemiştim. Taki sıcaklığı kontrol edip Technopat Sosyal'de başka arkadaşlarımızın işlemci sıcaklığının benimkinden 10 derece civarı fazla...www.technopat.net
Hava akışı pek iyi değil kasanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.