YukiBurka Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 183 13 Şubat 2020 #1 Daha önceki bilgisayarımı hiç temizlememistim. Bu kasada da aynı şeyi yapmak istemiyorum ama nasıl temizleyeceğiz hakkında bir fikrim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
Daha önceki bilgisayarımı hiç temizlememistim. Bu kasada da aynı şeyi yapmak istemiyorum ama nasıl temizleyeceğiz hakkında bir fikrim yok.
Sarf34 Megapat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 55 Yer İstanbul Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 13 Şubat 2020 #2 Merhaba. Kasa temizlemenin en ideal yolu hava kompresörü dür. Sizin kendi yapacağınız temizlik pek bir işe yaramayacak yakınınızdaki bir teknik serviste cüzzi bir ücret karşılığında temizletebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba. Kasa temizlemenin en ideal yolu hava kompresörü dür. Sizin kendi yapacağınız temizlik pek bir işe yaramayacak yakınınızdaki bir teknik serviste cüzzi bir ücret karşılığında temizletebilirsiniz.
suleymanberc Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 eve gelen teknik servis var mıdır acaba istanbulda bilginiz var mı? Artı 0 Eksi