Meflgt Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba, çocukluğumda hayranlıklar içinde her gün baktığım kasayı şu an 2.el ve 0 olarak bulamamaktayım nereden temin edebilirim elinde olan var mı?
Herkese merhaba, çocukluğumda hayranlıklar içinde her gün baktığım kasayı şu an 2.el ve 0 olarak bulamamaktayım nereden temin edebilirim elinde olan var mı?
bambutüftüf Zeptopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Sarı sitede NVIDIA EDITON-LIMITED buldum bir adet bakabilirsin.
Meflgt Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 bambutüftüf dedi: Sarı sitede NVIDIA edıton-lımıted buldum bir adet bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende buldumda bir tık fazla gereksiz para istiyor.
bambutüftüf dedi: Sarı sitede NVIDIA edıton-lımıted buldum bir adet bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende buldumda bir tık fazla gereksiz para istiyor.
bambutüftüf Zeptopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 Normal hali 3.600 TL'den satışa sunulduğunu düşünürsek NVIDIA edıton-lımıted ne çok az ne fazla bence o fiyat. Son düzenleme: 7 Eylül 2023
Normal hali 3.600 TL'den satışa sunulduğunu düşünürsek NVIDIA edıton-lımıted ne çok az ne fazla bence o fiyat.