Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Ağustos 2020 #11 Dediğiniz anlamadım? Sanırım fan bağlantısından bahsediyorsunuz kullanım kılavuzu ile gayet güzel anlatılmış ona bakmanızı öneririm.
Dediğiniz anlamadım? Sanırım fan bağlantısından bahsediyorsunuz kullanım kılavuzu ile gayet güzel anlatılmış ona bakmanızı öneririm.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 1 Ağustos 2020 #12 Sylveon dedi: Dediğiniz anlamadım? Sanırım fan bağlantısından bahsediyorsunuz kullanım kılavuzu ile gayet güzel anlatılmış ona bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Baktım sanırım 2 fan bir çoklayıcıya bağlı ve onu direk CPU_FAN soketine bağlıyorum, bu durumda sorun ortadan kalkıyor.
Sylveon dedi: Dediğiniz anlamadım? Sanırım fan bağlantısından bahsediyorsunuz kullanım kılavuzu ile gayet güzel anlatılmış ona bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Baktım sanırım 2 fan bir çoklayıcıya bağlı ve onu direk CPU_FAN soketine bağlıyorum, bu durumda sorun ortadan kalkıyor.