Cooler Master Master Pulse vs HyperX Cloud Core

Alihan Ekren

Hectopat
Daha fazla  
CM Master Pulse (200 TL) veya HyperX Cloud Core (240 TL) kulaklıklarını alacağım. Benim icin onemli olan oyunlarda guzel ses deneyimi sunabilmesi ve mikrofonunun Skype, Discord ve oyun içi iletişimde karşımdakinin sesimi anlaşılır bir şekilde iletmesi. Bu arada kulak yapım küçük bu yüzden bu ürünler kulağıma uygun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon önemli ise Cloud Core. Değil ise ikisi hemen hemen kafa kafaya .

Arkadaşlar mikrofonu sadece Skype gibi sesli iletişimde kullanacagım. Karşımdaki sesimi anlaşılabilir bir sekilde, net duysun yeter. Asıl sorum şu:
Kulak yapım küçük bu yuzden bu iki kulaklık kulagıma oturur mu?

Teşekkürler. İnelemeleri okudum fakat sizinn de düşünceni öğrenmek isterim CS:GO gibi ses kasılması gereken oyunları oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli. Mikrofon ise dedigim gibi skype de falan karsiya sesimi güzel be kisiktolmayam bir sesle iletsin yeter. Siz hangisini önerirsiniz?

İyi mikrofondan kastınız nedir? Eğer bir ses kaydı veya video çekmekse mikrofonu kullanma amacım bu değil sadece Skype aramalarında vs. işimi güzel görsün istiyorum. Onun haricinde oyunlarda ses kasabileyim istiyorum Master Pulse ürünü mikrofondaki istedigimi karşılıyor sanırsam. Hangisi ile daha iyi ses kasabilirim.

İkisi de iyi sonuç verir. Şu daha iyi verir, bu daha iyi verir demem çok zor çünkü çok yakın sonuç veriyorlar. Müzik tarafında Bass ağırlıklı seviyorsan MasterPulse daha önde. Bana kalırsa MasterPulse işinizi görecektir.

Teşekkürler... Bunu dikkate alıp Master Pulse alacağım. Mikrofonu da işimi görür umarım kullanmış birisi oldugun icin malzeme yapısını vs. biliyorsundur kaç yıl götürür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…