2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 28 Ekim 2018 #11 En basit onarım yolu o boyutlara uygun pleksi glass malzeme olacaktır. Reklam tabelası yapan yerlerde istediğiniz ölçülerde kesip veriyorlar. Yedek parçaya çok fazla para ödemeye gerek yok eğer takıntılı biri değilseniz.
En basit onarım yolu o boyutlara uygun pleksi glass malzeme olacaktır. Reklam tabelası yapan yerlerde istediğiniz ölçülerde kesip veriyorlar. Yedek parçaya çok fazla para ödemeye gerek yok eğer takıntılı biri değilseniz.
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 29 Ekim 2018 #12 Şeffaf Pleksi Levha 2.8~3 Mm Kalınlık - n11.com buradan istediğin ölçülerde kestirip talep edebilirsin hatta ölçülerini ver vida deliklerini dahi açarlar
Şeffaf Pleksi Levha 2.8~3 Mm Kalınlık - n11.com buradan istediğin ölçülerde kestirip talep edebilirsin hatta ölçülerini ver vida deliklerini dahi açarlar
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2018 #13 Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım en mantıklısı pleksi kestirmek olacak. Teşekkürler önerileriniz için tekrardan. İyi forumlar.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım en mantıklısı pleksi kestirmek olacak. Teşekkürler önerileriniz için tekrardan. İyi forumlar.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.743 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #14 Pleksi yerine temperli cam uygulanamaz mı?
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2018 #15 GKD dedi: Pleksi yerine temperli cam uygulanamaz mı? Genişletmek için tıkla... Uğraştırır. Orijinali pleksiglass olduğu için uğraşmaya gerek duymadım. Temperli Cam bulmak uygun kestirmek delikler vs. uğraştırır.
GKD dedi: Pleksi yerine temperli cam uygulanamaz mı? Genişletmek için tıkla... Uğraştırır. Orijinali pleksiglass olduğu için uğraşmaya gerek duymadım. Temperli Cam bulmak uygun kestirmek delikler vs. uğraştırır.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.743 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #16 Ccebur dedi: Uğraştırır. Orijinali pleksiglass olduğu için uğraşmaya gerek duymadım. Temperli Cam bulmak uygun kestirmek delikler vs. uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı olur fakat daha şık olurdu bence.
Ccebur dedi: Uğraştırır. Orijinali pleksiglass olduğu için uğraşmaya gerek duymadım. Temperli Cam bulmak uygun kestirmek delikler vs. uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı olur fakat daha şık olurdu bence.
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2018 #17 GKD dedi: Biraz uğraştırıcı olur fakat daha şık olurdu bence. Genişletmek için tıkla... Daha halletmedim ama düşünebilirim. Teşekkür ederim.
GKD dedi: Biraz uğraştırıcı olur fakat daha şık olurdu bence. Genişletmek için tıkla... Daha halletmedim ama düşünebilirim. Teşekkür ederim.