Cooler Master Masterbox Lite 5 600 Watt kasanın güç kaynağı sistemim için yeterli mi?

alikocan

Hectopat
Sistem şu:
  • AMD Ryzen 5 3600
  • MSI B450 TOMAHAWK MAX ATX AM4 Anakart
  • Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 Bellek
  • Asus GeForce GTX 1660Ti 6 GB ROG STRIX
Bu sistem için Cooler Master Masterbox Lite 5 kasanın içindeki CM MasterWatt Lite 600 güç kaynağı yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı yeterli olur ancak almayı düşündüğünüz kasanın hava sirkülasyonu ile ilgili şikayetleri çok fazla.

Yerinizde olsam Cooler Master MB511 kasanın 650 Watt modeline bakardım.

Eğer kasa ve güç kaynağını ayrı alırım diyorsanız kasa olarak Phanteks P400A ve PSU olarak High Power Simplicity 700 Watt veya FSP Hyper K 700 Watt güç kaynaklarına bakabilirsiniz. Eğer üretim yılı biliniyorsa 2018 veya 2019 Corsair VS650 modeli de alınabilir.

Güç kaynağı yeterli olur ancak almayı düşündüğünüz kasanın hava sirkülasyonu ile ilgili şikayetleri çok fazla.

Yerinizde olsam Cooler Master MB511 kasanın 650 Watt modeline bakardım.

Eğer kasa ve güç kaynağını ayrı alırım diyorsanız kasa olarak Phanteks P400A ve PSU olarak High Power Simplicity 700 Watt veya FSP Hyper K 700 Watt güç kaynaklarına bakabilirsiniz. Eğer üretim yılı biliniyorsa 2018 veya 2019 Corsair VS650 modeli de alınabilir.
Kasa ve güç kaynağını ayrı almanızı öneririm ve 650W Gold sertifikalı güç kaynağının altına kesinlikle düşmeyin.
Attığım kasa hava sirkülasyonu ve malzeme kalitesi olarak çok iyidir ve PSU'da hem full modüler hemde kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir.
Kasa:PHANTEKS P400A BLACK Eclipse P400A (PH-EC400ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus
PSU:SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU | ITOPYA

İkinize de teşekkür ederim. P400A kasanın 3 fanı var sanırım. Öndeki fanlardan birini söküp egzoz fanı olarak taksam sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı