Cre4TiveTR
Gigapat
- Makaleler
- 4
Spec delta bir haftalık kullanıp sattığım RTX 2060 R5 3600'lü sistemimde vardı hocam ve orada da işlemcim 80 dereceleri görüyordu bu kasa ile.O kasanın soğutması iyi olabilir. Fakat ben yine de şüpheli olduğum için öneride bulunmak istiyorum.
Corsair Spec Delta Rgb 650w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası - Vs650 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Spec Delta Rgb 650w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası - Vs650 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Önü cam yerine ızgara kasa bulsam direkt alacağım hocam da çoğu kasalar cam şeklinde. Neden böyle bir hata yapıyorlar anlamıyorum.Ben kasa topladığımda pek önerilmiyordu Masterbox Lite 5'ler. Ben de ilk olarak Cooler Master MB511 aldım. Daha sonra iş bilgisayarı için de Cooler Master MB520 aldım. Birisi mesh ön plan, birisi akrilik ön panele sahip. Ama ikisinin de havalandırması oldukça iyi. 511'de Ryzen 7 2700x ve RX580, 520'de ise i9 9900K ve 2080Ti kullanıyorum. İkisinde de sıcaklık sıkıntısı yaşamıyorum.
Spec delta bir haftalık kullanıp sattığım RTX 2060 R5 3600'lü sistemimde vardı hocam ve orada da işlemcim 80 dereceleri görüyordu bu kasa ile.
Önü cam yerine ızgara kasa bulsam direkt alacağım hocam da çoğu kasalar cam şeklinde. Neden böyle bir hata yapıyorlar anlamıyorum.
Çoğu ürün stokta yok ya pandemi dolayısı ile sanırım. Ne düzgün bir işlemci fanı bulabiliyorum, ne kasa fanı, ne kasa. MB511 itopya sitesinde satışta ve indirimde. Size Masterbox Lite 5 mi alayım yoksa bu kasayı mı hocam ?Ben de hata olarak görüyordum başlarda. Fakat kullanmaya başlayınca bir fark olmadığını gördüm. 520'nin ön kısmı kapalı olsa da ön panelin sağ - sol ve altı mesh yapıda. Yine yeterli derecede hava akışı sağlıyor. İçerisindeki 3 ön panel fanı ve arkadaki egzoz fanı da gayet yeterli. Ek fan masrafına ihtiyaç duymadım ben iki kasada da.
Arkada bir adet egzoz fan, önde sadece bir fan vardı hocam ek olarak yan tarafa Deep Cool RF120 aldım fakat sıcaklık hala yüksek. Sizce bu havalarda böyle ısınması normal midir? Eğer normal ise hiç kasa masrafına girmeyim çünkü 5600 XT alacağım.İlk olarak 1600 AF zaten çok ısınan bir işlemci. Herkes falza ısınmasından şikayetçi. İkinci olarak sorunun kasa kaynaklı olduğuna nereden vardınız?
İçindeki PSU'nun özelliklerine baktım hocam 2 adet 6+2 güç girişi var yani 5600 XT aldığımda rahatlıkla kullanabilirim, uyuyor. Fakat az önceki arkadaşın dediği de aklıma yattı. 1600 AF ısınan bir şlemci doğru fakat konulara bakıyorum milletin ısınmaktan kastı yükte 70 derece olmasıÖncelikle pandemiden dolayı bir çok teknoloji mağazası geç kargolama gibi işlemler uygulamak zorunda kalıyor, bunu dile getirmeden geçemeyeceğim. Bekleyebilirsiniz eninde sonunda.
Ben 511'i alırken PSU olmadan satın aldım. İşim gereği daha iyi bir PSU almanın iyi bir yatırım olacağını düşünmüştüm. Ama içindeki PSU yeterli mi toplayacağınız sistem için bilmemekteyim.
Öneririm ama kasayı.
Hem evdeki bilgisayarlarıma hem de ofisteki topladığımız bilgisayarlara 511 ve 520'leri aldık. Memnun olmayan görmedim, ki işim render ile. Sürekli olarak bir şeylerin renderını alıyoruz. Sıcaklık seviyeleri de işimizin bir parçası bir nevi.