Cooler Master Masterbox Lite 5 Nasıldır?

Sizden bir şey rica edebilir miyim? Eğer mümkün ise bir ses kaydı atabilir misiniz kasa ile ilgili. Bilgisayarı bir zorlayın ses kaydını alın bir de zorlamadan ses kaydı alın ve bize gönderin lütfen mümkün ise.

Prima 95 çalışırken bir video çekmiştim. Sesin nerden geldiğine dair onu şimdi yükledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan izleyebilirsiniz. Orayı gerdirerek sorunda biter. Cooler Masterın ekran kartı tutacağı sorunu çözüyor olmadı altına bir şey gererekte sorun bitiyor.

Kasanın içinden kayıt alındığını ve her sıvı soğutma sisteminde bulunan (!) sese de lütfen dikkat edin. Belki kulaklıkla son ses dinlerseniz fanların sesi haricinde bir şeyler duyabilirsiniz.

HDD Seagate sesli olduğu söylenen bir HDD.

O ses nasıl gideriliyor?

Hani PSU ultra sesliydi (!) ya... Neden hiç bakmadan direk çamur atıyorlar anlamıyorum. Bence kasa da PSU da çok kaliteli modeller. Çok kaliteli demeyeyim, fiyatına göre kaliteli. Şimdi daha doğru oldu Ayrıca ilk başta o gelen sesi bile duyamadım da hoparlörü biraz sona dayandırdım O ses bir şey mi ya? Benim PC o PC'nin bütün bileşenleri çalışırkenki halinden 3 kat fazla ses çıkarıyordur. Ve bence benim PC sessiz. Sese duyarlılığımı anlatabildim umarım

Dipnot : P400 çok hoş duruyor ama biraz pahalı

@d0gus_ PC bileşenleriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…