FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Ekim 2021 #11 QueWeda dedi: Min ne kadara patlar mesela. @FurkannC Genişletmek için tıkla... Kasasına göre değişir hocam. Bir sürü seçenek var. Siz bir bütçe söyleyin, ona göre öneri yapayım.
QueWeda dedi: Min ne kadara patlar mesela. @FurkannC Genişletmek için tıkla... Kasasına göre değişir hocam. Bir sürü seçenek var. Siz bir bütçe söyleyin, ona göre öneri yapayım.
ELTURQO Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Danışmanı 25 Ekim 2021 #12 1500₺ Max olacak şekilde. Hava iyi akışı olacak şekilde 3 adet 120mm fan ekleyebileceğim bir kasa arıyorum. Gamepower warcry mATX kasası sizce nasıl. Son düzenleme: 25 Ekim 2021
1500₺ Max olacak şekilde. Hava iyi akışı olacak şekilde 3 adet 120mm fan ekleyebileceğim bir kasa arıyorum. Gamepower warcry mATX kasası sizce nasıl.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Ekim 2021 #13 QueWeda dedi: 1500₺ Max olacak şekilde. Hava iyi akışı olacak şekilde 3 adet 120mm fan ekleyebileceğim bir kasa arıyorum. Gamepower warcry mATX kasası sizce nasıl. Genişletmek için tıkla... Gamepower yerine alınabilecek kasalar var. RGB fan istediğinizi söylemiştiniz. Ekstradan siz de mi ekleyeceksiniz? COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
QueWeda dedi: 1500₺ Max olacak şekilde. Hava iyi akışı olacak şekilde 3 adet 120mm fan ekleyebileceğim bir kasa arıyorum. Gamepower warcry mATX kasası sizce nasıl. Genişletmek için tıkla... Gamepower yerine alınabilecek kasalar var. RGB fan istediğinizi söylemiştiniz. Ekstradan siz de mi ekleyeceksiniz? COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ELTURQO Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Danışmanı 25 Ekim 2021 #14 Evet düşünüyordum estetik açıdan mesh olayı ne oluyor hocam bir de açıkçası önerdiğiniz kasa pek ilgimi çekmedi teşekkürler destek olduğunuz için.
Evet düşünüyordum estetik açıdan mesh olayı ne oluyor hocam bir de açıkçası önerdiğiniz kasa pek ilgimi çekmedi teşekkürler destek olduğunuz için.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Ekim 2021 #15 @QueWeda, mesh demek, ön tarafta Lite 5'de olduğu gibi cam değil, delikli ızgaralı bir kapak var demek. Hava akışı için gayet güzel bir seçenek.
@QueWeda, mesh demek, ön tarafta Lite 5'de olduğu gibi cam değil, delikli ızgaralı bir kapak var demek. Hava akışı için gayet güzel bir seçenek.
ELTURQO Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Danışmanı 25 Ekim 2021 #16 Tamamdır çok teşekkür ederim o kasayı değerlendirebilirim. Aklımda altta link bıraktığım kasada takılmıştı acaba havalandırmada sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum anakart buna oluyor galiba MSI B450 VDH Plus https://www.hepsiburada.com/gamepower-warcry-atx-full-tower-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00000066ZM
Tamamdır çok teşekkür ederim o kasayı değerlendirebilirim. Aklımda altta link bıraktığım kasada takılmıştı acaba havalandırmada sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum anakart buna oluyor galiba MSI B450 VDH Plus https://www.hepsiburada.com/gamepower-warcry-atx-full-tower-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00000066ZM
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Ekim 2021 #17 QueWeda dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim o kasayı değerlendirebilirim. Aklımda altta link bıraktığım kasada takılmıştı acaba havalandırmada sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum anakart buna oluyor galiba MSI B450 VDH Plus https://www.hepsiburada.com/gamepower-warcry-atx-full-tower-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00000066ZM Genişletmek için tıkla... Gamepower alacağına bunu al; CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa| ITOPYA.COM CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011200-WW ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Veya bunu; ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING GT301 ITOPYA'da. www.itopya.com
QueWeda dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim o kasayı değerlendirebilirim. Aklımda altta link bıraktığım kasada takılmıştı acaba havalandırmada sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum anakart buna oluyor galiba MSI B450 VDH Plus https://www.hepsiburada.com/gamepower-warcry-atx-full-tower-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00000066ZM Genişletmek için tıkla... Gamepower alacağına bunu al; CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa| ITOPYA.COM CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011200-WW ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Veya bunu; ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING GT301 ITOPYA'da. www.itopya.com
ELTURQO Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Danışmanı 25 Ekim 2021 #18 Bunlar iyi miş çok sağ olasın videolarını izleyeceğim. Konuyu kapatabiliriz desteğin için teşekkürler ben bilmiyorum kapatmasını.
Bunlar iyi miş çok sağ olasın videolarını izleyeceğim. Konuyu kapatabiliriz desteğin için teşekkürler ben bilmiyorum kapatmasını.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Ekim 2021 #19 QueWeda dedi: Bunlar iyiymiş, çok sağ olasın videolarını izleyeceğim. Konuyu kapatabiliriz desteğin için teşekkürler ben bilmiyorum kapatmasını. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
QueWeda dedi: Bunlar iyiymiş, çok sağ olasın videolarını izleyeceğim. Konuyu kapatabiliriz desteğin için teşekkürler ben bilmiyorum kapatmasını. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.