Cooler Master Masterbox Lite kasa kapağı kırıldı

Jilet

Hectopat
Yer
Niğde / Merkez
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Cooler Master Masterbox Lite 5 kasamın sağdaki pleksi kapağı kırıldı.
garanti kapsamına girmiyor ne yapmam gerekli? Yeni kasa kapağı yaptırmak istiyorum ya da satılıyorsa orijinalini almak istiyorum bilgi verebilir misiniz?

Kırıldığı iyi olmuş boşver açık kalsın. Hava akışı rezil bir kasa. Ben de bu kasayı kullanıyorum, oyuna girdiğimde ön kapağı çıkartmak zorunda kalıyorum. Çok ısınıyor.

Orjinal ürün alın başka biyerden kesim falan yaptırmayın risk olur. buradan bu isimle bakabilirsin Aliexpres gibi yerlerden daha ucuza temin edilebilir.
Pleksi camın ne gibi riski olabilir ki? Buradaki fiyat kasanın yarı fiyatına denk geliyor neredeyse. Aliexpress biraz daha uygun olabilir ama yine de çok pahalı olur. Tabi konu sahibi için uygunsa dediğin yerlerden alabilir.

Pleksi camın ne gibi riski olabilir ki? Buradaki fiyat kasanın yarı fiyatına denk geliyor neredeyse. Aliexpress biraz daha uygun olabilir ama yine de çok pahalı olur. Tabi konu sahibi için uygunsa dediğin yerlerden alabilir.

Aynı kasayı kullanıyorum ve camda kendinden vidalı tutturma sistemi var buna uygun işçilik çıkartamazlar o camlar fırın camı için falan kullanılıyor. vida ölçüsü verip açısını söylerek delik açarlarmı sormak gerek.

Nasıl kırıldı merak ediyorum? Duran kasa nasıl kırılıyor insanlara şaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…