sartuos Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 78 26 Kasım 2020 #1 Merhaba, Bilgisayar topluyorum ve bu kasayı almak istiyorum, sizlere sormadan sipariş vermek istemedim. Size kasa nasıldır, kötü bir yanı, iyi bir yanı ve en önemlisi içindeki PSU nasıldır? Vatan Bilgisayar
Merhaba, Bilgisayar topluyorum ve bu kasayı almak istiyorum, sizlere sormadan sipariş vermek istemedim. Size kasa nasıldır, kötü bir yanı, iyi bir yanı ve en önemlisi içindeki PSU nasıldır? Vatan Bilgisayar
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Kasım 2020 #2 Pahalı bir kasa o fiyat aralığında alınır mı bilemeyeceğim. Alınır diye düşünüyorum. 6K'ya sistem topluyorsanız 1K'sı kasaya gitmiyordur umarım.
Pahalı bir kasa o fiyat aralığında alınır mı bilemeyeceğim. Alınır diye düşünüyorum. 6K'ya sistem topluyorsanız 1K'sı kasaya gitmiyordur umarım.
sartuos Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 78 26 Kasım 2020 #3 PanzerTR dedi: Pahalı bir kasa o fiyat aralığında alınır mı bilemeyeceğim. Alınır diye düşünüyorum. 6K'ya sistem topluyorsanız 1K'sı kasaya gitmiyordur umarım. Genişletmek için tıkla... Bu konudan bütçeme bakabilirsin.
PanzerTR dedi: Pahalı bir kasa o fiyat aralığında alınır mı bilemeyeceğim. Alınır diye düşünüyorum. 6K'ya sistem topluyorsanız 1K'sı kasaya gitmiyordur umarım. Genişletmek için tıkla... Bu konudan bütçeme bakabilirsin.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Kasım 2020 #4 sartuos dedi: Bu konudan bütçeme bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konudaki kişi siz değilsiniz? Ayrıca 8.5K bütçenin 1.2K'sını bu kasaya vermeniz saçmalık olur. MSI Mag Forge 101M/100M işinizi görecektir.
sartuos dedi: Bu konudan bütçeme bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konudaki kişi siz değilsiniz? Ayrıca 8.5K bütçenin 1.2K'sını bu kasaya vermeniz saçmalık olur. MSI Mag Forge 101M/100M işinizi görecektir.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #5 PanzerTR dedi: Konudaki kişi siz değilsiniz? Ayrıca 8.5K bütçenin 1.2K'sını bu kasaya vermeniz saçmalık olur. MSI Mag Forge 101M/100M işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... İçinde PSU var diye böyle ama katılıyorum her türlü. Zalman N5/100M ile ayrı bir PSU almak daha iyi ve daha ucuz olacaktır.
PanzerTR dedi: Konudaki kişi siz değilsiniz? Ayrıca 8.5K bütçenin 1.2K'sını bu kasaya vermeniz saçmalık olur. MSI Mag Forge 101M/100M işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... İçinde PSU var diye böyle ama katılıyorum her türlü. Zalman N5/100M ile ayrı bir PSU almak daha iyi ve daha ucuz olacaktır.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Kasım 2020 #6 PanzerTR dedi: Konudaki kişi siz değilsiniz? Genişletmek için tıkla... 4PieD dedi: @sartuos kişisine alınacak sistem. Genişletmek için tıkla...
PanzerTR dedi: Konudaki kişi siz değilsiniz? Genişletmek için tıkla... 4PieD dedi: @sartuos kişisine alınacak sistem. Genişletmek için tıkla...
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.495 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 27 Kasım 2020 #7 enonertetanem dedi: İçinde PSU var diye böyle ama katılıyorum her türlü. Zalman N5/100M ile ayrı bir PSU almak daha iyi ve daha ucuz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yine 1K civarına geliyor kasa + PSU ki içerisindeki PSU COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
enonertetanem dedi: İçinde PSU var diye böyle ama katılıyorum her türlü. Zalman N5/100M ile ayrı bir PSU almak daha iyi ve daha ucuz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yine 1K civarına geliyor kasa + PSU ki içerisindeki PSU COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #8 4PieD dedi: Yine 1K civarına geliyor kasa + PSU ki içerisindeki PSU COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Zalman Zm550-gvii 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman Zm550-gvii 550w 80+bronze Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Attığım PSU yerine Performance GD 600W alınsa bile biraz ucuza denk geliyor.
4PieD dedi: Yine 1K civarına geliyor kasa + PSU ki içerisindeki PSU COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Zalman Zm550-gvii 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman Zm550-gvii 550w 80+bronze Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Attığım PSU yerine Performance GD 600W alınsa bile biraz ucuza denk geliyor.