Herkese selamlar. Uzun zamandır hava akışı iyi veya kablo düzenlemede sıkıntı yaratmayacak oyuncu kasası arıyordum. Ve birçoğu herkes MB511'i tavsiye ediyor. Alınır mı dostlar? Sizin eleştirinizi bekliyorum.
Fanları gürültülü çalışıyor biraz onun dışında hava sirkülasyonu iyi bir model. Farklı seçeneklere de bakılabilir. 360mm radyatör takmayacaksanız şunu da tercih edebilirsiniz:
Kasa zaten 1000 TL gibi bir fiyata satılıyordu dolar 7-8 TL olduğu dönemde. Kur farkından kaynaklı olarak şu an bu fiyata satılıyor. Ayrıca Vatan'da daha uygun fiyata satılıyor.
Herkese selamlar. Uzun zamandır hava akışı iyi veya kablo düzenlemede sıkıntı yaratmayacak oyuncu kasası arıyordum. Ve birçoğu herkes MB511'i tavsiye ediyor. Alınır mı dostlar? Sizin eleştirinizi bekliyorum.
MB520 ve MB511 bu kasaların ikisini de kullandım. OC yapmayacaksanız MB520 almanız daha hayırlı olur. Ben de elimdeki MB 520'yi elden çıkarmaya bakıyorum, açıkçası 650W PSU ile 1200 TL anca eder, boş kasa 800 TL olmalı diyorum.
Phanteks Phankteks Eclipse P500a Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Fanları gürültülü çalışıyor biraz onun dışında hava sirkülasyonu iyi bir model. Farklı seçeneklere de bakılabilir. 360mm radyatör takmayacaksanız şunu da tercih edebilirsiniz: