Cooler Master Masterbox MB511 Tempered Glass Kasa alınır mı?

Travis Scott

Femtopat
PC topluyorum 10K ile almayı düşündüğüm parçalar bunlar(monitör dahil);
AMD R5 3600
Gigabyte S2H anakart
XPG RAM 3200(2x8)
Sapphire RX 5700XT Nitro +
MSI Optix 24inç 144Hz 1ms kasa için yardım edebilir misiniz ben bu kasayı buldum acaba alınır mı?

Kasayı kullanıyorum içerisinde dahili güç kaynağı ile satın almayın. Kasa fanları biraz sesli çalışıyor. Ön taraf MESH olduğundan biraz toz tutuyor. Ön tarafta toz koruma filtresi yok. Genel olarak malzeme kalitesi iyi kasa. Serin çalışıyor. Memnun kalırsınız.

Neden güç kaynağı ile satın al mıyım acaba söyleyebilir misiniz?
İçerisinde en az 650W PSU dahilse alınır.
Var evet

Neden güç kaynağı ile satın al mıyım acaba söyleyebilir misiniz?

Var evet
Ben imzamdaki sistemi topladığımda 3 sefer kasa değiştirmek zorunda kaldım. İçerisinde gelen PSU'da COİL WHİNE sıkıntısı çıkma ihtimali var. Forumda'da birçok konu var araştırın. Test edip öyle alın alacaksanızda.

Kasa fanları sesli çalışmıyor benim kulandığım ürün MB511 ARGB bir de sadece RGB olanlar var onları bilemem ARGB olan yeni olan ve fanları ses yapmıyor içinde gelen MWE 650W 80+ PSU'da gayet güzel.
O kasa bildiğim kadarıyla artık PSU hariç satılmıyor. Toplam bütçeye PSU hariç farklı alternatifleri de göz önüne alabilirsin.

Satılıyor.

Tamamdır.

Almak istediğim kasa bu bakabilir misiniz acaba sorun çıkarır mı diye.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…